Kill me? Kill you!
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Kill me? Kill you!

Ως εδώ και μη παρέκει! Δουλεύεις; Fuck you! Τόσο χυδαία και τόσο ωμά. Κοπιάζεις;

 Σε «σκοτώνω»! Πληρώνεις τους φόρους σου; Θα σε γδάρω! Χύνεις κουβάδες ιδρώτα; Τώρα θα δεις, μασκαρά! Είσαι νομοταγής, δημιουργικός, ευφάνταστος, εργασιομανής, τελειομανής και σωστός; Θα σε «κρεμάσω» εκεί ψηλά!

Αυτή η πρώτη, η σκοτεινή πλευρά του «αριστερού φεγγαριού». Η «φωτεινή» πάει κάπως έτσι. Είσαι τεμπέλης; I love you! Είσαι mega κλέφτης; Δικέ μου! Είσαι φοροφυγάς; Αριστα πράττεις. Είσαι αραχτός, ακούνητος, καφενολάτρης, πρεφολάτρης, συνωμοσιολάτρης, ανεγκέφαλος και καναπελάρχης; Εσένα θέλω!

Κάπως έτσι, με τη σαρωτική, κατακλυσμιαία φοροεπιδρομή του Αλέξη Τσίπρα και του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Τόσο μαρξιστές, τόσο λενινιστές, τόσο ριζοσπαστικοί, τόσο αριστεροί και τόσο φιλολαϊκοί. Ούτε ο πιο εκδικητικός νεοφιλελεύθερος εγκέφαλος δεν θα μπορούσε να συλλάβει τέτοια εκδικητική μανία εναντίον εργασίας και δημιουργίας!

Χωρίς δισταγμό. Εντελώς ανερυθρίαστα. Χωρίς τσίπα ο Τσίπρας. Και χωρίς έλεος κατέπεσαν εναντίον της εργαζόμενης μειοψη­φίας. Να τ’ αρπάξουν όλα. Να βουτήξουν πορτοφόλια σαν τους αρχιλήσταρχους της εποχής του Οθωνα. Να σε μαδήσουν. Να σε φτωχοποιήσουν. Να σε τσακίσουν. Να σε καταστρέψουν! Σε φοροφυγά να σε μετατρέψουν. Και την ανάσα, τον αέρα σου να ληστέψουν!

Κλείσιμο
Αυτό, υποτίθεται, το σχέδιο εξόδου από την κρίση. Αυτό διαβάζουν, μαθαίνουν οι Γερμανοί και μας χλευάζουν γράφοντας «δίχως τέλος η κρίση για τους Ελληνες». Αυτή η «αριστερή» κλοπή. Αυτή η «αριστερή» ηθική. Αυτή η λαίλαπα η μοναδική!

Κερδίζεις με τον μόχθο σου δύο χιλιάρικα τον μήνα; Να βουτήξουν τα χίλια διακόσια. Κερδίζεις τρία; Φέρε τα δύο και μη βγάλεις τσιμουδιά. Πλήρωσε, μακάκα. Πλήρωσε την αριστερομασκαράτα. Πλήρωσε τον Καρανίκα. Πλήρωσε τον Καταρατρούγκαλο. Πλήρωσε την Παρανομοβασίλη. Πλήρωσε τον Μπαρουφάκη. Πλήρωσε το «αριστερό» πάρτυ με ούζα!
Γιατί αυτή η ανελέητη επιδρομή; Μα φυσικά επειδή ατελείωτη η φοροδιαφυγή. Ατελείωτη και ασύλληπτη. Και από τα mega λαμόγια, όσο και από τα μικρά ποντίκια!

Γιατί δεν τους πιάνουν; Γιατί δεν είναι αυστηροί οι νόμοι; Γιατί δεν τους διαπομπεύουν; Γιατί την περιουσία τους δεν δημεύουν; Γιατί δεν μισθώνουν ξένους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς; Γιατί μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις δεν σφραγίζουν; Γιατί οι λίστες ακόμα στο ψάξιμο παραμένουν; Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί;

Αφού, σου λέει ο No-tsipaTsipras, οι μισοί δεν πληρώνουν, εγώ θα ρημάξω τους άλλους μισούς που πληρώνουν. Οι γκαουλάιτερ της Κατοχής λιγότερο ανελέητοι απ’ αυτούς τους «αριστερούς» επιδρομείς!

Και δεν είναι μόνο αυτή η επιδρομή στους ζάπλουτους των... 24.000 ευρώ ετησίως. Είναι η αύξηση καυσίμων. Που θα παρασύρει τις τιμές σε όλα τα τρόφιμα και σε κάθε αναγκαίο «υλικό» κάθε φτωχής οικογένειας. Θα παρασύρει και τα κόμιστρα. Ολα. Ας πούμε, γάλα, ψωμί, ζάχαρη, ζυμαρικά, εισιτήρια, τα πάντα. Θεέ μου, κάνε κάτι να τους ξεφορτωθούμε! Κάνε κάτι, έστω στιγμιαία να λυτρωθούμε!

Ούτε Θεός. Ούτε Χριστός. Μόνο εσύ ο χαζός. Αν σηκωθείς από τον καναπέ. Μόνο αν βγεις στους δρόμους. Μόνο αν εκτοξεύσεις κλούβια αυγά και σάπια ζαρζαβατικά. Μόνο αν αντιδράσεις. Μόνο αν θυμώσεις. Μόνο αν τα πάρεις. Μόνο αν ρισκάρεις. Μόνο αν αγωνιστείς. Μόνο αν ανοίξεις το παράθυρο και βγάλεις μια κραυγή. Αποφασισμένος μέχρι θανάτου να τους ξεφορτωθείς. Μόνο αν μέσα σου, έξω σου καταφέρεις να ουρλιάξεις: Fuck me? Fuck you! Kill me? Kill you! Με σκοτώνεις; Σε σκοτώνω!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ