Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία του πατέρα μου και το Σάββατο πήγα και έπαιξα για εκείνον» (vid)

Συγκινεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης: «Την Παρασκευή κάναμε την κηδεία του πατέρα μου και το Σάββατο πήγα και έπαιξα για εκείνον» (vid)

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Τετ-α-Τετ και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις ιστορίες που έχουν χαραχτεί στη μνήμη του

Screenshot_382
Στην εκπομπή Τετ-α-Τετ του Τάσου Τρύφωνος ήταν καλεσμένος ο μύθος του ελληνικού και ευρωπαϊκού αθλητισμού, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Η εμβληματική προσωπικότητα του Ελληνικού μπάσκετ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο παγκοσμίου φήμης αθλητής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Νίκαια, τις πρώτες του εμφανίσεις στα γήπεδα του μπάσκετ, καθώς και στο πρόωρο χαμό του πατέρα του Δημήτρη, σε ηλικία μόλις 55 ετών.

Η συνέντευξη που παραχώρησε ήταν απολαυστική με τον ίδιο να εξιστορείται άγνωστες ιστορίες για τα πρώτα του βήματα στο άθλημα που τον ανέδειξε και τον κατέστησε ως ένα θρύλο του ευρωπαϊκού αλλά και παγκόσμιου μπάσκετ.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια αναφέρθηκε στο γεγονός πως ήταν το χαϊδεμένο παιδί της οικογένειας αλλά την ίδια στιγμή ήταν και ο πιο ατίθασος.«Ήμασταν 5 αδέλφια, όλοι αγόρια. Εγώ ήμουν ο πιο μικρός, ο Βενιαμίν, το χαϊδεμένο παιδί. Ήμουν μαχητικός, άτακτος. Δε θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια με στέρηση. Σίγουρα δεν ξεχνάω ότι είχε υγρασία στο σπίτι, έτρεχε όταν έβρεχε, ή ότι κοιμόμασταν όλοι μαζί με τα αδέλφια μου και οι γονείς μου στο δωμάτιο που είχαμε για να τρώμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης