Είπαν σε 12χρονη Κενυάτισσα, «πάμε στον γάμο του αδερφού σου», αλλά ήταν ο δικός της με έναν 70χρονο: Σώθηκε τελευταία στιγμή

Είπαν σε 12χρονη Κενυάτισσα, «πάμε στον γάμο του αδερφού σου», αλλά ήταν ο δικός της με έναν 70χρονο: Σώθηκε τελευταία στιγμή

Το αντάλλαγμα που είχε κανονίσει ο θείος της ήταν μερικές αγελάδες

kenya
Μερικές αγελάδες… Αυτό ήταν το αντάλλαγμα που κανόνισε ο θείος της 12χρονης Amira από την Κένυα κανονίζοντας τον γάμο της με έναν 70χρονο. Η καημένη η Amira πετούσε από ευτυχία γιατί της είχαν πει πως θα πάνε στον γάμο του αδερφού της. Της έδωσαν ένα φόρεμα που της άρεσε, θα έκαναν ένα ταξίδι στην Garissa, μια κομητεία της Κένυας δίπλα στα σύνορα με τη Σομαλία για το γλέντι και θα έτρωγαν, καθώς είχαν λιμοκτονήσει στην πείνα. Οι συνέπειες της ξηρασίας είναι δραματικές.

«Είχα ένα καινούργιο φόρεμα, μου έβαζαν έκανα χένα στα χέρια. Θα ήταν μια γιορτή, ανυπομονούσα να φάω πολύ φαγητό», λέει η Amira δύο μήνες μετά τον «εφιάλτη» που θα ζούσε.

Μόνο που ο γάμος δεν ήταν του αδερφού της, αλλά δικός της με έναν 70χρονο. Αυτόν που είχε κανονίσει ο θείος της με αντάλλαγμα μερικές αγελάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης