Τι παίζει με τους… κομπάρσους του Πούτιν; Είναι εκεί σε κάθε επίσκεψή του, οι ίδιοι και οι ίδιοι

Τι παίζει με τους… κομπάρσους του Πούτιν; Είναι εκεί σε κάθε επίσκεψή του, οι ίδιοι και οι ίδιοι

Ο ίδιος «στρατιώτης» που ήταν και εργάτης, η ίδια ξανθιά κυρία πάντα στο ακροατήριο του Βλάντιμιρ Πούτιν.

Screenshot_82
Το στρατιωτικό νοσοκομείο «Mandryk» της Μόσχας επισκέφτηκε πρόσφατα- και για πρώτη φορά μετά την εισβολή στην Ουκρανία- ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Ο πρόεδρος της Ρωσίας πήγε και χαιρέτησε «στρατιώτες» που είχαν τραυματιστεί στις μάχες στην Ουκρανία και μάλιστα ρώτησε έναν, για το πως νιώθει ο γιος του… «Περήφανος για τον πατέρα του» ήταν η απάντηση του έλαβε.

Οι φωτογραφίες όμως που είδαν το φως της δημοσιότητας τράβηξαν την προσοχή ορισμένων, καθώς διέκριναν… γνώριμα πρόσωπο. Ο άντρας αυτός με τον οποίο είχε συνομιλία ο Βλάντιμιρ Πούτιν, είδαν πως έχει παραστεί και σε άλλες εκδηλώσεις με παρόντα τον πρόεδρο της Ρωσίας.


×
Ο Adam Rang, ακτιβιστής «αντιπροπαγάνδας»- όπως περιγράφει ο ίδιος τον εαυτό του- που ζει στην Εσθονία, έγραψε στο Twitter ότι ένας από τους στρατιώτες στο νοσοκομείο του φαινόταν τρομερά οικείος, γι αυτό έψαξε και άλλες φωτογραφίες και…τον βρήκε μπροστά-μπροστά και σε άλλες εκδηλώσεις. Κι όχι μόνο αυτόν.


Κλείσιμο
«Ο Πούτιν συναντήθηκε με έναν τραυματισμένο στρατιώτη, ο οποίος, κατά μια διαβολική σύμπτωση, ήταν επίσης εργάτης στο εργοστάσιο που είχε επισκεφτεί στο παρελθόν», ανέφερε στο ποστάρισμά του.

Ο Ρανγκ πόσταρε κι άλλες φωτογραφίες, τόσο με τον ίδιο στρατιώτη- εργάτη, όσο και με άλλους άντρες ή μια ξανθιά κυρία, που και αυτή όλως τυχαίως είναι πάντα μπροστά στο ακροατήριο του Πούτιν.

Οι ισχυρισμοί μάλιστα ότι γ φωτογραφία από το νοσοκομείο είναι ψεύτικη ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, όταν δημοσιογράφος στο κανάλι Telegram General SVR, ανέφερε ότι ο στρατιώτης-εργάτης ήταν πρώην κατάσκοπος της KGB με δεσμούς στο Κρεμλίνο.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως ο Πούτιν φαίνεται ότι δεν επισκέφτηκε καν το στρατιωτικό νοσοκομείο, αλλά «έστησαν» αυτή την επίσκεψη σε άλλο χώρο και την πρόβαλαν μετά μαγνητοσκοπημένη.

ΠΗΓΗ: GAZZETTA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης