Η Φραντσέσκα Φάμπρι Φελίνι μιλάει για τον θείο της και το πρότζεκτ “Campari Red Diaries 2021: Fellini Forward”

Η Φραντσέσκα Φάμπρι Φελίνι μιλάει για τον θείο της και το πρότζεκτ “Campari Red Diaries 2021: Fellini Forward”

Ο Φεντερίκο Φελίνι, σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης για τον κινηματογράφο σε όλα τα επίπεδα, αφήνει μια τεράστια πνευματική κληρονομιά που φαίνεται να προωθεί και να σέβεται στο ακέραιο η ανιψιά του Φραντσέσκα Φάμπρι Φελίνι

fellini_forward_xr
Ως κεντρικός συντελεστής του πρότζεκτ “Campari Red Diaries 2021: Fellini Forward” που λανσάρει το Campari, το οποίο στηρίζει έμπρακτα το σινεμά, η Φραντσέσκα βοήθησε ως σύμβουλος και μαζί με τη χρήση της τεχνολογίας κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ταινία-ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο πρόσφατο 78ο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Η ταινία*, που μπορούμε να παρακολουθήσουμε online, συνδυάζει το παρελθόν με το παρόν, όπως ακριβώς το Campari, μια διαχρονική αξία που είναι πάντα σύγχρονη. Τα γυρίσματα έγιναν, όπως ήταν φυσικό στη Ρώμη, ενώ πολλοί από τους συντελεστές είχαν υπάρξει συνεργάτες του Φελίνι. Για πρώτη φορά έγινε εκτεταμένη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) καθώς το Campari έδωσε την ευκαιρία στους δημιουργούς της ταινίας να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα μέσα ώστε να αναπαραστήσουν με ακρίβεια τον περίτεχνο κόσμο του Ιταλού δημιουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://longform.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης