Έξυπνο σπίτι σημαίνει άνετη ζωή

Το σπίτι της νέας εποχής είναι έξυπνο, λειτουργικό και φιλόξενο. Διαθέτει τη δική του, ευέλικτη, προσωπικότητα, διαμορφώνει τις συνθήκες της ζωής μας αλλά κυρίως διαμορφώνεται από τις επιλογές μας σε κάθε επίπεδο, κάθε στιγμή.

legrand_spiti
Σήμερα ο προσωπικός μας χώρος υπακούει στο άγγιγμα και στη φωνή μας, ακόμα κι όταν βρισκόμαστε μακριά του. Με τα smart προϊόντα της Legrand η συμπεριφορά του σπιτιού μας διαμορφώνεται όπως ακριβώς τη θέλουμε προσφέροντάς μας απόλυτη άνεση σε όλα τα επίπεδα. Smart διακόπτες τελευταίας γενιάς, smartphone ή tablet και φωνητικές εντολές (μέσω του Google Assistant, του Siri της Apple ή του Alexa της Amazon) είναι τα μόνα που χρειάζεται κανείς σήμερα για να ελέγχει το σπίτι του.

Εύκολο στην εγκατάσταση, απλό στη χρήση αλλά και ευέλικτο στην επέκταση! Το ολοκληρωμένο σύστημα έξυπνου σπιτιού της Legrand προσφέρει μια χαλαρή και ξέγνοιαστη καθημερινότητα. Με ποιους τρόπους όμως κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και πιο ποιοτική;

Απεριόριστη άνεση στην καθημερινότητα

legrand4
Φαντάσου κάθε στιγμή της ημέρας να γίνονται όλα όπως τα θέλεις, με μια κίνηση. Σκέψου, για παράδειγμα, να ξυπνάς το πρωί, τα ρολά όλου του σπιτιού να ανεβαίνουν αυτόματα και να απολαμβάνεις το φως του ήλιου μαζί με έναν ζεστό και μυρωδάτο καφέ που σε περιμένει, ήδη έτοιμος, στην κουζίνα. Κι όταν έρθει η ώρα να φύγεις για τη δουλειά με το πάτημα ενός διακόπτη ή με μια φωνητική εντολή, να μπορείς να κλείνεις τα πάντα με ασφάλεια: φώτα, ρολά, θέρμανση.

Και το καλύτερο; Όταν επιστρέφεις το βράδυ στο σπίτι το φως της εισόδου μπορεί να είναι ήδη αναμμένο και να σε περιμένει, ο θερμοσίφωνας να είναι γεμάτος ζεστό νερό και τα πλυντήρια να πλένουν ήδη, όλα προγραμματισμένα από το smartphone σου πριν φύγεις από το γραφείο.

Το ιδανικό σενάριο αυτής της άνετης και χαλαρής καθημερινότητας γίνεται πραγματικότητα με τις σειρές smart διακοπτών και πριζών Legrand with Netatmo, σε συνδυασμό με την δωρεάν εφαρμογή Home+Control μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε νέες όσο και σε υπάρχουσες κατασκευές.

Πλήρης έλεγχος εντός και εκτός σπιτιού

legrand2
Άνεση και λειτουργικότητα στην πράξη σημαίνει να μπορούμε να ελέγχουμε το σπίτι μας από όπου κι αν βρισκόμαστε! Ακόμα και να απαντάμε στους επισκέπτες στην είσοδο του σπιτιού μας όταν λείπουμε από το σπίτι.

Με τις έξυπνες θυροτηλεοράσεις με wi-fi της Legrand μπορούμε από το κινητό μας να ανοίξουμε την πόρτα της εισόδου ή συνομιλήσουμε με τους επισκέπτες μας, όπως π.χ. να ζητήσουμε από τον courier να αφήσει κάπου το πακέτο που περιμένουμε. Και κάτι ακόμα καλύτερο: με την έξυπνη θυροτηλεόραση Classe 300 Eos που διαθέτει ενσωματωμένο το φωνητικό βοηθό Alexa μπορούμε με φωνητικές εντολές να ελέγχουμε τις κλήσεις, τις κάμερες κ.ά. και να ζητάμε πληροφορίες από την Alexa για ό,τι χρειαζόμαστε από το διαδίκτυο.

Εξειδικευμένες λύσεις παντός καιρού

Κλείσιμο
legrand3
Ρολά, τέντες, εσωτερική θερμοκρασία, θέρμανση, κλιματισμός είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες του σπιτιού που ο εύκολος χειρισμός τους, από κοντά αλλά και από μακριά, μας λύνει τα χέρια, σε κάθε περίπτωση. Για παράδειγμα, τώρα που ο καιρός βελτιώνεται μπορούμε να κατεβάσουμε τις τέντες από το κινητό μας, ακόμα κι αν είμαστε στο γραφείο ή στον δρόμο.

Ενώ το χειμώνα μπορούμε να ρυθμίσουμε την εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού με τον Θερμοστάτη Smarther with Netatmo.

Σε κάθε εποχή το σπίτι μας είναι ένα μέλος της οικογένειά μας. Είναι ο χαρακτήρας μας και ο τρόπος που τον διαμορφώνουμε. Πάνω από όλα όμως το σπίτι μας είναι οι στιγμές άνεσης και ασφάλειας που επιλέγουμε να παρέχουμε στους εαυτούς μας και σε εκείνους που αγαπάμε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα