Η SEAJETS ανακοινώνει τα δρομολόγια του ‘ANDROS JET’ στη Σαμοθράκη την Τετάρτη 21/8

seajets

Η SEAJETS σε συντονισμό με το Υπουργείο Ναυτιλίας και εν αναμονή των εξελίξεων της επαναδρομολόγησης των τοπικών πλοίων θα εκτελέσει αύριο Τετάρτη 21/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο ‘ANDROS JET’ τα παρακάτω δρομολόγια.

Από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 9.30 και στις 15.00
Από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη στις 12.00 και στις 18.00

Σε περίπτωση μη δρομολόγησης του τοπικού πλοίου άμεσα, η SEAJETS θα παραμείνει και τις επόμενες μέρες στη σύνδεση Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης. Τα νέα δρομολόγια θα γνωστοποιούνται με ανακοίνωση της εταιρείας μας 24 ώρες πριν, με πρόθεση να παραμένουν στα συγκεκριμένα ωράρια για διευκόλυνση του επιβατικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

EVAGGELOS GEORGIOU

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ SEA JETS ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ....ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ....ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Μπράβο της!!!!!!!!!!

Λέτε να κάνει το μπαμ και να ανακοινώσει καμιά γραμμή στο νησί? Τι καλά που θα ήταν... Ευχαριστούμε πάρα πολύ την SEAJETS που βοηθάει,γιατί χωρίς αυτήν χαμένοι θα ήμασταν!!!! Μπράβο της και πάλι και ο θεός να την έχει πάντοτε καλά και γερή!

ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η SEAJETS, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΙΔΟΤΣΟΥΦΛΑ - ΕΠΙΕΙΚΕΣΤΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ - ΤΗΣ ΣΑΟΣ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης