Η ANTIPOLLUTION SA στα Diamonds of the greek economy: Όταν η αριστεία επιβραβεύεται

Η ANTIPOLLUTION SA στα Diamonds of the greek economy: Όταν η αριστεία επιβραβεύεται

Για μία ακόμα χρονιά, η εταιρία New Times Publishing απένειμε τι καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις «Diamonds of the Greek Economy», σε μία λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne στις 10/07/19.

0__1_
Οι διακρίσεις αυτές σκοπό έχουν να αναδείξουν τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις και αυτές με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον θεσμό της ελληνικής επιχειρηματικής αριστείας και πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων - υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Η μεγάλη συμμετοχή, καταδεικνύει τόσο την αξία της διάκρισης όσο και τη δυναμική της ελληνικής οικονομίας.

Ανάμεσα στις εταιρίες που ξεχώρισαν, ήταν και η ANTIPOLLUTION SA - του ομίλου εταιριών Βύρων Βασιλειάδη – στην κατηγορία «THE MOST ADMIRED ENTERPRISES IN GREECE» / Υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρίες.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί μία δικαίωση της προσπάθειας της διοίκησης του ομίλου, των ανθρώπων που εργάζονται σε αυτόν και του ίδιου του Προέδρου κ. Βασιλειάδη, για κατάδειξη της αριστείας μέσω ουσιαστικών πράξεων, συνεχούς εκπαίδευσης των εργαζομένων και επενδύσεων σε έρευνα και ανάπτυξη.
Η εταιρία έχει έναν συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών και απασχολεί περισσότερα από 200 ικανά στελέχη και εργατικό προσωπικό, αντιμετωπίζοντας επιτυχώς όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν μέσα στην κρίση.

Vyron_Vasileiadis


Κλείσιμο
Έχοντας ως οδηγό αξίες όπως αυθεντικότητα, ενσυναίσθηση, υγιή επιρροή και καινοτομία, η ANTIPOLLUTION SA πορεύεται επιτυγχάνοντας την βιωσιμότητα και την συνεχή ανάπτυξη.

Η εταιρία θα συνεχίσει να επενδύει στην αριστεία και στην ανάπτυξη σε όλους τους τομείς και δραστηριότητές της, με δέσμευση για άριστη ποιότητα υπηρεσιών και χωρίς υψηλούς τόνους και συμβιβασμούς στις αξίες της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης