Η αγορά κλιματιστικού μόλις έγινε ευκολότερη!

Η αγορά κλιματιστικού μόλις έγινε ευκολότερη!

Καλοκαίρι έρχεται και είμαι σίγουρος πως πολλοί σκεφτόμαστε ήδη τις διακοπές μας.

aircon01
Μέχρι να έρθουν όμως οι μέρες ξεκούρασης, η θερμοκρασία μπορεί να έχει ανέβει σε ανυπόφορα επίπεδα. Κατά τη διάρκεια του καύσωνα, που στην θερινή Ελλάδα κάνει κάθε χρόνο την εμφάνισή του, το κλιματιστικό γίνεται ο καλύτερος μας φίλος.

Τι γίνεται όμως αν δεν έχεις ήδη κλιματιστικό ή αν το παλιό σε… καίει στον λογαριασμό του ρεύματος; Τότε σίγουρα χρειάζεσαι μία καινούργια μονάδα, αλλά η διαδικασία της επιλογής της μπορεί να αποδειχθεί αρκετά περίπλοκη και χρονοβόρα. Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε και το Public, αν κρίνουμε από τον οδηγό που δημιούργησε, και αποφάσισε να κάνει την διαδικασία ευκολότερη για όλους μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, για να βρεις τα κλιματιστικά που σου ταιριάζουν, είναι να απαντήσεις σε 4 πολύ απλές ερωτήσεις. Μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό θα έχεις μία πληθώρα επιλογών από κλιματιστικά που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες του χώρου σου.

Ο οδηγός όμως δεν τελειώνει εκεί. Στην σελίδα του Public βρήκαμε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας καταναλωτής για να κάνει μία ενημερωμένη αγορά. Μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες ενότητες του οδηγού, το Public φρόντισε να μας μάθει όλα τα μυστικά ενός σύγχρονου κλιματιστικού και όχι μόνο ότι θα δούμε στο ταμπελάκι.

Όταν, με τη βοήθεια του οδηγού, καταλήξεις στο κατάλληλο κλιματιστικό, μέσω του Public.gr θα έχεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις κιόλας. Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα επιχειρηματική κίνηση, το Public προσθέτει πλέον και συσκευές σπιτιού στη γκάμα του, οι οποίες θα διατίθενται αποκλειστικά μέσω του e-shop. Τα ηλεκτρονικά ράφια του Public φιλοξενούν όλες τις μεγάλες εταιρείες του κλιματισμού, οπότε θα μπορείς να βρεις μία μεγάλη ποικιλία επιλογών που να διαθέτει ακριβώς τα χαρακτηριστικά που χρειάζεσαι. Και για να υποδεχθεί όπως πρέπει την νέα κατηγορία προϊόντων, το Public δίνει σε όλα τα κλιματιστικά δωρεάν παράδοση και, το σημαντικότερο, εγγύηση τιμής.

Κλείσιμο
Αν λοιπόν σκοπεύεις σύντομα να ξεκινήσεις την αναζήτηση καινούργιου κλιματιστικού, μην προχωρήσεις στην αγορά αν δεν συμβουλευτείς πρώτα τον οδηγό του Public.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης