H ΕΥΔΑΠ σας ταξιδεύει στο χωροχρόνο με το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια

fsxwew
H ΕΥΔΑΠ στηρίζει και φιλοξενεί σήμερα Τρίτη 18/6/2019 και ώρα 21:30 - 23:00 στην Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι, τη δράση του εργαστήριου Apomechanes του School of Design του University of Pennsylvania, με θέμα "Illuminate the Hadrian Aqueduct" , αφιερωμένη στην Αδριάνειο Δεξαμενή. Το εργαστήριο παρουσιάζει μια εγκατάσταση πολυμέσων - δρώμενο στη Δεξαμενή, σημείο κατάληξης του Αδριάνειου Υδραγωγείου. Το δρώμενο επιχειρεί μια πολυαισθητηριακή προσέγγιση στον ελληνικό χώρο και πολιτισμό, στην αρχαιολογική αναζήτηση και τον αστικό σχεδιασμό.

hdnf


Εστιάζει στο Αδριάνειο Υδραγωγείο ως ανθεκτική διαχρονική υποδομή της πόλης, ως σημαντική τομή της αστικής ιστορίας και ως φορέας ζωής και πολιτισμού.

Αναπαραστάσεις του υδραγωγείου εξαχνώνονται προσφέροντας ένα βίωμα όπου το νερό έχει κεντρική
θέση.

Στιγμές φωτός αναδεικνύουν τις αρχιτεκτονικές δομές της υδραυλικής
κατασκευής.

Σύγχρονες τεχνολογίες εικονικής πραγματικότητας και ολογραφικής
προβολής συναντούν την τέχνη του χορού σε μια «από μηχανής» διείσδυση σ'
αυτή την αιωνόβια υπόγεια υποδομή της Αθήνας, αναζητώντας μια νέα γλώσσα
γνωριμίας μαζί της.

dyd


Υλοποίηση:
Stuart Witzman School of Design, University of Pennsylvania

Φιλοξενία:
ΕΥΔΑΠ

Καλλιτεχνική Υποστήριξη:
UrbanDig Project

Συντελεστές:
PennDesign:
καθηγητές: Danielle Willems & Ezio Blasseti
φοιτητές: Rebeca Sanchez, Katie Lanski, Baoqi Ji, Yiru Wang, Jay Greene,
Veronica Rosado, Xin Zhong, Kalob Morris, Merrick Castillo, Hang Zhang,
Hanning Liu, Xinyi Chen, Zhenqin Dong, Jingyi Zhou, Yu Qiao, Chenyang Yu,
Sami Samawi

UrbanDig Project:
χορογράφος: Ειρήνη Αλεξίου
χορευτές: Αντώνης Στρούζας & Ειρήνη Αλεξίου
δραματουργία: Παναγιώτα Πανταζή και η ομάδα

ΣΧΟΛΙΑ

.

Αυτά όλα φτιάχτηκαν πριν έρθει ο καταστροφέας καραμαν αλή στην Ελλάδα. Τότε που υπήρχε Δημοκρατία, πολιτισμός και ανάπτυξη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gstr02_2

Το Σάββατο 3 Αυγούστου, το Mylos Bar Restaurant και ο resident chef Σταύρος Υφαντίδης θα έχουν την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουν στην κουζίνα τους τον sous chef του θρυλικού «The Fat Duck», Ollie Bridgwater.

uniiii

Χάρη σε μια πρωτοβουλία της Knorr στην Ελλάδα, ασυνόδευτα προσφυγόπουλα αποκτούν δεξιότητες στην κηπουρική και τη μαγειρική, προσαρμόζονται στη νέα τους ζωή και κατακτούν μία δίκαιη ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον.

grecotel01

Το ξενοδοχείο Filoxenia του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη - Grecotel γίνεται η πρώτη 5G ξενοδοχειακή μονάδα στην Ελλάδα που εγκαινιάζει μια εντελώς νέα εμπειρία επικοινωνίας για τους επισκέπτες της. 

carpoint03

Έχεις κλείσει τις διακοπές σου, έχεις ανανεώσει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και ήδη ονειρεύεσαι αυτές τις μέρες ξεκούρασης και ανανέωσης δίπλα στην παραλία ή σε κάποιο δροσερό βουνό.

brabeio_a

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, διακρίθηκε ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για το 2019, στο πλαίσιο της ομώνυμης ετήσιας Συνάντησης Επιχειρηματικής Αριστείας.