Ο Όμιλος Ανδρομέδα στην σχολή μαγειρικής ΙΕΚ Εtoile

iek_main01

Ο Όμιλος Ανδρομέδα παρουσίασε στους σπουδαστές της σχολής μαγειρικής Εtoile, τα πολυβραβευμένα, υψηλής ποιότητας ψάρια Primus και τους ενημέρωσε για τη δραστηριότητα της εταιρείας, σε μια εκπαιδευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής. 

Πιο συγκεκριμένα, υπό την καθοδήγηση της chef κα Κουμαντάνου, οι πρωτοετείς φοιτητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το φρέσκο ψάρι κρανιό στις δημιουργίες τους, αναγνωρίζοντας την ποικιλία στις παρασκευές του και την ξεχωριστή γεύση που μπορεί να προσδώσει στα πιάτα.

Οι αυριανοί επαγγελματίες ήρθαν σε επαφή με τα ψάρια της σειράς Primus, ενημερώθηκαν για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους και εκπαιδεύτηκαν στο φιλετάρισμα και στην κοπή σε φέτες, σε τρία είδη ψαριών: κρανιό, τσιπούρα και λαβράκι.
iek03

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δρ. Νίκος Στασινόπουλος, Διευθυντής Σπουδών της Σχολής “Αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της Etoile, είναι να δημιουργούμε τα πιάτα μας με άριστα υλικά και σε αυτό συνέβαλε αυτή τη φορά και ο Όμιλος Ανδρομέδα που με δέσμευση στην ποιότητα και στη γεύση, συνεργάζεται φέτος με την Etoile για να προσφέρει το φρέσκο ψάρι κρανιό”.

Στο πλαίσιο της φετινής συνεργασίας του Ομίλου Ανδρομέδα και του ΙΕΚ Εtoile, το ψάρι κρανιός εντάχθηκε στη διδακτική ύλη του προγράμματος σπουδών της σχολής.
iek02
iek04
iek05


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

NG_PoP__Square_

Ένα τρισεκατομμύριο πλαστικές σακούλες χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο. Κάθε λεπτό πωλούνται ένα εκατομμύριο πλαστικά μπουκάλια.Περισσότερο από 40% του πλαστικού χρησιμοποιείται μόνο για μία φορά και πετιέται. 9 εκατομμύρια τόνοι πλαστικών απορριμμάτων καταλήγουν στους ωκεανούς κάθε χρόνο
www.planetorplastic-quiz-natgeo-greece.com

elpen_voutza

H Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN πραγματοποίησε δενδροφύτευση στην περιοχή του Νέου Βουτζά το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019. Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος και της Ημέρας Εθελοντισμού των εργαζομένων της σε συνεργασία  με τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π) και  του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

1
newdefault_2

Νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης, συνεργασίες και νέα προγράμματα. Η Ολυμπιονίκης Βασιλική Μιλλούση και ο Παραολυμπιονίκης Χαράλαμπος Ταιγανίδης τα πρόσωπα της εκστρατείας ευαισθητοποίησης