Ο Όμιλος Ανδρομέδα στην σχολή μαγειρικής ΙΕΚ Εtoile

iek_main01

Ο Όμιλος Ανδρομέδα παρουσίασε στους σπουδαστές της σχολής μαγειρικής Εtoile, τα πολυβραβευμένα, υψηλής ποιότητας ψάρια Primus και τους ενημέρωσε για τη δραστηριότητα της εταιρείας, σε μια εκπαιδευτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της σχολής. 

Πιο συγκεκριμένα, υπό την καθοδήγηση της chef κα Κουμαντάνου, οι πρωτοετείς φοιτητές είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το φρέσκο ψάρι κρανιό στις δημιουργίες τους, αναγνωρίζοντας την ποικιλία στις παρασκευές του και την ξεχωριστή γεύση που μπορεί να προσδώσει στα πιάτα.

Οι αυριανοί επαγγελματίες ήρθαν σε επαφή με τα ψάρια της σειράς Primus, ενημερώθηκαν για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους και εκπαιδεύτηκαν στο φιλετάρισμα και στην κοπή σε φέτες, σε τρία είδη ψαριών: κρανιό, τσιπούρα και λαβράκι.
iek03

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δρ. Νίκος Στασινόπουλος, Διευθυντής Σπουδών της Σχολής “Αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της Etoile, είναι να δημιουργούμε τα πιάτα μας με άριστα υλικά και σε αυτό συνέβαλε αυτή τη φορά και ο Όμιλος Ανδρομέδα που με δέσμευση στην ποιότητα και στη γεύση, συνεργάζεται φέτος με την Etoile για να προσφέρει το φρέσκο ψάρι κρανιό”.

Στο πλαίσιο της φετινής συνεργασίας του Ομίλου Ανδρομέδα και του ΙΕΚ Εtoile, το ψάρι κρανιός εντάχθηκε στη διδακτική ύλη του προγράμματος σπουδών της σχολής.
iek02
iek04
iek05


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

73opap-0

- Περισσότεροι από 10.000 θεατές στη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών, στο Markopoulo Park
- Για πρώτη φορά στην ιστορία, ίππος συνιδιοκτησίας κατακτά το Ελληνικό Ντέρμπι
- Γαστρονομικές εκπλήξεις και πολλές δραστηριότητες για παιδιά

kardiologiki-etairia_2

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (Ε.Κ.Ε) στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης, που υλοποιεί, αλλά και με αφορμή το επικείμενο 40ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο (17-19 Οκτωβρίου 2019, Ιωάννινα), διοργάνωσε πρόσφατα δημοσιογραφική εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της Καρδιολογίας καθώς και την ευαισθητοποίηση όλων για τη σημασία της πρόληψης των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

0000

Για 9η χρονιά το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis φροντίζει καθημερινά χιλιάδες μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση σε υγιεινό, ασφαλές και επαρκές φαγητό – Τα σχολεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα σίτισης και ο αντίκτυπος στην ανάπτυξη των παιδιών

EUC-01-_Large_

Το Τμήμα Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου προσφέρει από τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά το καινοτόμο προπτυχιακό πρόγραμμα εξ αποστάσεως στο πεδίο της «Βυζαντινής Μουσικής - Ψαλτικής Τέχνης», το οποίο καλύπτει το νευραλγικό γνωστικό αντικείμενο της Ανατολικής Εκκλησιαστικής Μουσικής στο τρίπτυχο της ιστορίας, θεωρίας και πράξης.

EUC-01-_Large_

Το Κέντρο Αριστείας CERIDES (Center Of Excellence in Risk and Decision Sciences), το πρώτο διεπιστημονικό Κέντρο Αριστείας που λειτουργεί στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα είναι ο Συντονιστής Φορέας στην υλοποίηση του πρωτοποριακού έργου «OenoWatch». Το Ολοκληρωμένο Έργο αυτό υποβλήθηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Restart 2016-2020 του Ιδρύματος Έρευνας & Καινοτομίας (ΙδΕΚ), πέρασε με επιτυχία και τη δεύτερη φάση αξιολόγησης, και θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση χρηματοδότησης.

tw0

Ρετρό διάθεση και αέρας εποχής φύσηξε στις Σπέτσες το τριήμερο 11 με 13 Οκτωβρίου 2019 με το Tweed Run να χαρίζει μοναδικές στιγμές. Το ξεχωριστό αυτό event που διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά από το Poseidonion Grand Hotel μετέφερε τους συμμετέχοντες στην κομψότητα και τον ρομαντισμό περασμένων εποχών με τη βρετανική αύρα να κατακλύζει το Νησί των Αρωμάτων