Μεγάλη διάκριση του Public στους φιναλίστ των World Retail Awards 2019

public01

Διπλή διάκριση για το Public στα Παγκόσμια Βραβεία Retail στις κατηγορίες Retail Employer of the Year & Outstanding Store Design

To Public, η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, διακρίθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο για το τελικό στάδιο των Παγκόσμιων Βραβείων Λιανεμπορίου (World Retail Awards), του διεθνή θεσμού βραβείων ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει τα best practices στο λιανεμπόριο παγκοσμίως. Πρόκειται για Διπλή Διάκριση για το Public στις κατηγορίες Retail Employer of the Υear & Outstanding Store Design.

Πιο συγκεκριμένα το Public έχει διακριθεί:

Στην κατηγορία Retail Employer of the Year για την καινοτόμα πλατφόρμα Idea Management που δημιούργησε για τους ανθρώπους του:

Το Idea Management είναι μία πλατφόρμα εσωτερικής επικοινωνίας η οποία αναπτύχθηκε από το Public. Πρόκειται για ένα online εργαλείο, που στοχεύει στο να ακούει η εταιρία τη φωνή όλων των υπαλλήλων της, σε όποια πόλη και αν αυτοί βρίσκονται, στα 55 καταστήματά της σε Ελλάδα και Κύπρο και στα κεντρικά της γραφεία. Η πλατφόρμα Idea Management ξεκίνησε το 2018 με σκοπό να αξιοποιεί ιδέες εσωτερικά από τον οργανισμό, ανεξαρτήτως θέσης και ιεραρχίας. Στον πρώτο κύκλο του Idea Management κατατέθηκαν 122 ιδέες από τους εργαζόμενους και υλοποιήθηκαν 3 νικητήριες ιδέες, οι οποίες έδωσαν λύση στα challenges που τέθηκαν για τη δημιουργία μιας paperless εταιρείας και για το λανσάρισμα μιας νέας εμπορικής υπηρεσίας. Εδώ και λίγες ημέρες έχει ξεκινήσει ο νέος κύκλος του Idea Management.

Στην κατηγορία Outstanding Store Design (για καταστήματα πάνω από 1200 τ.μ.) για το νέο κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο, στo Nicosia Mall:

Το εντυπωσιακό κατάστημα επιφάνειας 1700 τ.μ., αντικατοπτρίζει απόλυτα τη στρατηγική της εταιρείας για τη δημιουργία του retail του αύριο και ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες τάσεις στο retail. Στη δομή του νέου καταστήματος προεξέχοντα ρόλο έχει η επιβλητική βιβλιοθήκη ύψους 9 μέτρων, μοναδική σε εμπορικό κατάστημα όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία φιλοξενεί πάνω από 15.000 επιλεγμένους τίτλους και συνολικά περισσότερα από 150 χιλιάδες βιβλία. Την παρουσία της βιβλιοθήκης συμπληρώνουν μία σειρά από διαδραστικές ζώνες σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, στο 6ο κατάστημα της εταιρίας στην Κύπρο.

Το Public θα διαγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης μαζί με άλλες μεγάλες εταιρείες και γνωστά πολυκαταστήματα από την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Σιγκαπούρη και τις Η.Π.Α.

Οι νικητές των World Retail Awards θα ανακοινωθούν στο πλαίσιο του World Retail Congress που θα διεξαχθεί στο Άμστερνταμ στις 16 Μαΐου 2019.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

photo-2

Τα παιδιά θα έχουν την τιμητική τους αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο Markopoulo Park όπου θα τους περιμένουν διασκεδαστικά παιχνίδια, πρωτότυπες κατασκευές και πολλές δραστηριότητες. Στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, οι εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου θα μετατραπούν σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

opap-mini-festival

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έζησαν για πέμπτη συνεχή χρονιά στο ρυθμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #ΒeActive. Συνολικά 10.000 παιδιά και γονείς/κηδεμόνες από τις ακαδημίες του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ έζησαν για πέμπτη συνεχή χρονιά στο ρυθμό της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #ΒeActive. Συνολικά 10.000 παιδιά και γονείς/κηδεμόνες από τις ακαδημίες του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σε δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού.

greece_ar

Ξεχωρίζοντας για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την εταιρική τους υπευθυνότητα, οι εταιρείες του Ομίλου Quest, ACS και iSquare διακρίθηκαν ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες ελληνικές εταιρείες της λίστας “ Most Admired Companies in Greece” του περιοδικού Fortune, η οποία περιλαμβάνει τις εταιρείες με την καλύτερη εταιρική φήμη στην Ελλάδα.

Σπουδες_στον_πολιτισμο_στο_Ανοικτο_Πανεπιστημιο_Κυπρου

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) κενής μόνιμης θέσης Λειτουργού Πανεπιστημίου με ειδικότητα στα Δίκτυα και Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων και μιας (1) κενής μόνιμης θέσης Λειτουργού Πανεπιστημίου με ειδικότητα Web Developer.

chef2

Στη Le Monde κατακτάς τον κόσμο της μαγειρικής & της ζαχαροπλαστικής τέχνης