Νέα βάση της Ellinair στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»

Νέα βάση της Ellinair στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»

- Αυξημένες συχνότητες και νέοι προορισμοί στο χειμερινό πρόγραμμα της εταιρίας
- Ρόδος και Κρασνοντάρ, οι νέοι προορισμοί
- 2 πτήσεις την ημέρα Αθήνα – Θεσσαλονίκη - Αθήνα

ellinair_main01
Την λειτουργία της βάσης της στην Αθήνα, εγκαινίασε την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, σε μια σεμνή τελετή στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», η Ellinair, η αεροπορική εταιρία του ομίλου Μουζενίδη.

Η βάση θα εξυπηρετείται από ένα αεροσκάφος Airbus A320, με προοπτική να γίνουν 2 και μόνο τα πληρώματα που θα απασχοληθούν στη νέα βάση, θα αποτελούνται από 30 άτομα.

Παράλληλα, η Ellinair, ανακοίνωσε το χειμερινό πρόγραμμα δρομολογίων της, για την περίοδο 2018-2019, που περιλαμβάνει νέες πτήσεις και μεγαλύτερες συχνότητες σε αρκετούς από τους προορισμούς που εξυπηρετεί, αλλά και ελκυστικές ώρες δρομολογίων.
ellinair02

Η τελετή

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν αναχωρήσει το αεροσκάφος της εταιρίας για Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή των επιβατών, δημοσιογράφων και στελεχών του AIA και του ομίλου Μουζενίδη, μιλώντας ο διευθύνων σύμβουλος της Ellinair κ. Θάνος Πασχάλης, υπογράμμισε ότι «…η Ellinair δεσμεύεται να παρέχει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας στην αεροπορική αγορά της Αθήνας και σήμερα αυτό γίνεται πραγματικότητα, με την λειτουργία της νέας βάσης».
ellinair03

Και συνέχισε τονίζοντας: « Είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε εδώ σήμερα, εγκαινιάζοντας τη νέα μας βάση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών. Οι πτήσεις της Ellinair προς Θεσσαλονίκη δεν είναι καινούργιες, αλλά αυτό που είναι καινούργιο, είναι ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύουμε να τις λειτουργήσουμε. Έχουμε αφουγκραστεί τις επιθυμίες των πελατών μας και έχουμε προσαρμόσει τους χρόνους άφιξης και αναχώρησης από την Αθήνα, προκειμένου να ανταποκριθούμε και σε αυθημερόν μετακινήσεις. Θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω εσάς, τους πελάτες μας, που επιλέγετε την Ellinair, για την συνεχιζόμενη υποστήριξη των προσπαθειών μας, το προσωπικό μας που θα εδρεύει στην Αθήνα και τους συνεργάτες και τους φορείς που μας βοηθούν σε αυτό το εγχείρημα, όπως η Goldair Handling και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, που έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Ανυπομονούμε να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την παρουσία μας στην Αθήνα και σας ευχαριστώ για μία ακόμα φορά, που είστε μαζί μας!».

Κλείσιμο
Από την πλευρά της η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών κα. Ιωάννα Παπαδοπούλου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η απόφαση της Ellinair να συνεχίσει να αναπτύσσεται στην Αθήνα δημιουργώντας βάση στο αεροδρόμιό μας, είναι μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη. Η συγκεκριμένη αναπτυξιακή κίνηση, ενισχύει τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας και προσφέρει στους επιβάτες μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών επιλογών. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αεροπορικό συνεργάτη μας και παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Ellinair, στα αναπτυξιακά σχέδιά της, από την Αθήνα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον όλα τα αεροσκάφη του στόλου της Ellinair είναι ΑΒ320/319 και όλα ανήκουν στο νηολόγιο της εταιρίας.
ellinair04

Νέα δρομολόγια

Τα νέα δρομολόγια που έχει εντάξει η Ellinair στο πτητικό της πρόγραμμα είναι Αθήνα – Κρασνοντάρ και το Αθήνα – Ρόδος, που μπαίνει πρώτη φορά την χειμερινή περίοδο, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πτήση του καλοκαιρινού προγράμματος, όπως είχε δεσμευθεί η εταιρία.

Ακόμη το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα καθιερώνεται σε εξαιρετικά ελκυστικές ώρες, 2 φορές ημερησίως, ενώ το δρομολόγιο Αθήνα-Ηράκλειο θα γίνεται μια φορά την ημέρα.

Το νέο χειμερινό πρόγραμμα

Το πλήρες χειμερινό πρόγραμμα της Ellinair, έχει ως ακολούθως:
pinakas01


Όμιλος Μουζενίδη και Ellinair
Ο Όμιλος Μουζενίδη (https://group.mouzenidis.com/gr) ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το 1995, συμπληρώνοντας πλέον 23 χρόνια στον τομέα του τουρισμού.
H αεροπορική εταιρεία Ellinair (https://el.ellinair.com), του ομίλου Μουζενίδη ιδρύθηκε το 2013, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της με τη διενέργεια τόσο προγραμματισμένων, όσο και ναυλωμένων πτήσεων, με το δίκτυο των προορισμών της να ξεπερνά πλέον τις 40 πόλεις. Εφέτος επιχειρεί με 10 αεροπλάνα, με προοπτική πρόσθεσης στον στόλο, ακόμη 2, από την επόμενη χρονιά (2019).
Με την Ellinair ο όμιλος Μουζενίδη, προσφέρει καλύτερη, εύκολα ελεγχόμενη ποιότητα υπηρεσιών, άμεση μεταφορά από σημείο σε σημείο, στους επιθυμητούς χρόνους.
Η Ellinair απασχολεί περισσότερα από 200 άτομα προσωπικό, υψηλού επιπέδου και εκπαίδευσης, με:
- Παρουσία σε όλα τα GDS’S, συνεργασία με όλη την ταξιδιωτική αγορά
- Παροχή προμήθειας στους ταξιδιωτικούς πράκτορες επί της αξίας του εισιτηρίου
- Ειδικές τιμές για ομαδικές μετακινήσεις
- Δωρεάν αποσκευή για τον επιβάτη μέχρι και τα 20 kg
- + 10 kg δωρεάν για φοιτητές και στρατευμένους
- + 8 kg δωρεάν χειραποσκευή
- Δωρεάν ρόφημα & snack
- Internet Booking engine για κρατήσεις από το διαδίκτυο
- Συνεργασία με την HAHN AIR και Interlining agreement με περισσότερους από 250 αερομεταφορείς
- Διαθέσιμο Web Check-in και Mobile check-in, 48 ώρες πριν την πτήση
- Low Fare Calendar
- Πρόγραμμα πιστότητας επιβατών (Frequent Flyer Program), που θα τεθεί σύντομα σε ισχύ
- Υπηρεσίες B2B στα γραφεία ταξιδίων, εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης