nrg: Προτεραιότητά της η μείωση του ενεργειακού κόστους για το σπίτι και την επιχείρηση!

nrg_main01

Η nrg αποτελεί τη φυσική συνέχεια της πολύχρονης και επιτυχημένης παράδοσης του Ενεργειακού Ομίλου Χανδρή στον τομέα της Ενέργειας.

Αποτελεί μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες Εμπορίας Ηλεκτρικής Ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπη και έχει αναπτύξει ένα ισχυρό πελατειακό χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και σημαντικό μερίδιο μεταξύ των οικιακών καταναλωτών.

Οικονομικά προγράμματα ενέργειας για την κατοικία

H nrg προσφέρει προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για τη μείωση των εξόδων της ελληνικής οικογένειας. Με προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος για την κατοικία, με εξαιρετικά οικονομικές χρεώσεις και ξεκάθαρους όρους, αλλά και με επιπλέον προσφορές που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πελατών, η nrg σήμερα συγκαταλέγεται μέσα στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών για την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος.

Αυτή την περίοδο διατίθεται η προσφορά 5x5 για τον οικιακό καταναλωτή που του προσφέρει 5 ώρες δωρεάν ρεύμα την ημέρα, κάθε μέρα για 5 ολόκληρους μήνες. Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί την πιο συμφέρουσα προσφορά της αγοράς, αφού οδηγεί σε έκπτωση που φτάνει έως και το 40%. Οι δωρεάν ώρες υπολογίζονται με έκπτωση στην υψηλότερη χρέωση, που είναι αυτή της ημερήσιας κατανάλωσης, ακόμα και για εκείνους τους καταναλωτές που διαθέτουν νυχτερινό τιμολόγιο.
nrg02

Μείωση ενεργειακού κόστους για την επιχείρηση

Ταυτόχρονα, η nrg αποτελεί πραγματικό συνεργάτη και για την επιχείρηση. Μέσα από εξειδικευμένες αναλύσεις του ενεργειακού προφίλ της κάθε επιχείρησης, ώστε να της παρέχονται τα πιο ευέλικτα προγράμματα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, διασφαλίζεται η οικονομικότερη λειτουργία της. Η nrg είναι πάντα δίπλα στην ελληνική επιχείρηση, δίνοντας λύσεις και απαντήσεις στις λειτουργικές της ανάγκες, ώστε να συμβάλει σημαντικά στη μείωση του ενεργειακού της κόστους. Έτσι παρέχονται λύσεις μέσα από τα προγράμματά της, με εκπτώσεις που ξεπερνάνε και το 25% και επιπλέον εκπτώσεις έως 15% ως επιβράβευση της συνέπειας στην εξόφληση των λογαριασμών.

Η nrg δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της!

Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες της και αυτή χτίζεται μέσα από τη δέσμευση της nrg για οικονομία και αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, στην παροχή ενεργειακών προγραμμάτων. H nrg βρίσκεται πάντα μπροστά από την εποχή της και δεσμεύεται απέναντι στους πελάτες της ότι θα είναι συντονισμένη με τις εξελίξεις, ώστε να διαδραματίζει πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ελληνικής αγοράς ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 21 Ιουνίου του 2018, ανακοινώθηκε η συμφωνία για την αγορά πλειοψηφικού πακέτου της nrg από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ). Η εξαγορά του 90% της nrg από τη ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στην αγορά της ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα και δημιουργεί νέα δεδομένα καθόσον πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του Έλληνα καταναλωτή μέσω παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα τόσο της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ όσο και της nrg είναι η εταιρική τους φιλοσοφία. Η κουλτούρα του ανθρωπίνου δυναμικού των δύο εταιρειών αποτελεί τη βάση για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος αφού γίνεται επιλογή ανθρώπων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες, κάτι που πολλαπλασιάζει τη δυναμική και των δύο. Με υψηλή ικανότητα και εξειδίκευση, «επιστρατεύεται» η ενέργεια όλων προς όφελος των πελατών! H nrg χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πιο ξεκάθαρους όρους συνεργασίας της αγοράς και είναι πάντα δίπλα στον πελάτη, προσφέροντάς του οικονομία και αξιοπιστία. Και το έχει καταφέρει αυτό χάρη στην ομαδική προσπάθεια και το προσωπικό ταλέντο του καθενός. Η δυναμική που ανέδειξε την nrg σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες ρεύματος στην ελληνική αγορά σε τόσο λίγα χρόνια δεν είναι τυχαία. Οφείλεται αποκλειστικά στους ανθρώπους της.

Στα επόμενα άμεσα σχέδια της εταιρείας, προβλέπεται η επέκταση των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Προμήθειας Φυσικού Αερίου, διευρύνοντας έτσι τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της, προσφέροντας πλέον ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας, για την ελληνική οικογένεια και επιχείρηση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, 100 ημέρες πριν από τη σέντρα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ. 

konstantinidis_main01

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς πελάτες μας ότι το κατάστημα - ζαχαροπλαστείο που έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του το τελευταίο διάστημα στην Νέα Ιωνία Αττικής, επί της οδού Κύμης αρ. 17, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας μας.

germ7

Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Αγγέλου Μεταξά 13 στην περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο κατάστημα της αλυσίδας, μέσα στο οποίο οπελάτης μπορεί να νιώσει ότι μπαίνει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»!

performe_adve

Το PerforMe Active Sitting System είναι μία νέα καρέκλα με παγκόσμια πατέντα, που στόχο έχει τη βελτίωση της στάσης του σώματος μας, ενώ καθόμαστε αρκετές ώρες στο γραφείο ή το σπίτι.

fot01

Τη βούληση του Ομίλου ΕΛΠΕ να συνεχίσει να στηρίζει με τρόπο ουσιαστικό και χρήσιμο τις προσπάθειες των Ελλήνων Παραολυμπιονικών προκειμένου να αφοσιωθούν στους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, εξέφρασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κ. Ευστάθιος Τσοτσορός, ο οποίος υποδέχτηκε στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου τους Παραολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Γρηγόρη Πολυχρονίδη και  Γεώργιο Σφαλτό.