Τρία σποτ στο σπίτι που μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση

TEZA_ToLouki

Γιατί το μπάνιο, η κουζίνα και το μπαλκόνι έχουν διττή επιρροή στη διάθεσή μας 

Μπάνιο, κουζίνα, μπαλκόνι. Τρεις χώροι του σπιτιού με διττή επιρροή στη διάθεσή μας. Από τη μία είναι χώροι στους οποίους απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης μετά από μια δύσκολη ημέρα και από την άλλη αποτελούν σημεία που μπορούν να σου χαλάσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση (μετά από μια δύσκολη ημέρα).

Έχει συμβεί σε όλους μας. Εκεί που κάθεσαι και ξεκουράζεις το σώμα και το πνεύμα σου, πίνεις, τρως και γελάς με τους φίλους σου ή απομονώνεσαι από τα πολύβουα μηνύματα της πόλης, ξαφνικά ένας απροσκάλεστος επισκέπτης ταράζει την ηρεμία σου και σε χρόνο dt ενδέχεται να σου προκαλέσει κραυγή αγωνίας.

Κάτι μικρά, μαύρα, έντομα αναδύονται από τα σιφόνια, περπατούν ανάμεσα στα πόδια σου, σκαρφαλώνουν με γοργούς ρυθμούς στους τοίχους και εξαφανίζονται προτού προλάβεις να κουνηθείς. Η «εισβολή» των εντόμων που επιβιώνουν ακόμα και από πυρηνική καταστροφή, συνταράζει τα σωθικά σου σε σημείο που ενδέχεται να φοβηθείς να κινηθείς μέσα στο σπίτι σου. Η ψυχραιμία σου έφυγε μαζί με τις κατσαρίδες που μόλις λεηλάτησαν το χώρο σου κι εσύ βιώνεις στιγμές τρόπου σαν να παίζεις σε ταινία θρίλερ.
Τι θα κάνεις αν ξαναεμφανιστούν απροειδοποίητα; Πώς θα τις αντιμετωπίσεις; Πώς θα κοιμηθείς το βράδυ; Πώς θα επανέλθει η γαλήνη στην ψυχή σου εν μέσω θέρους; Πώς θα οχυρώσεις σημεία-κλειδιά του «κάστρου» σου; Θα τις αφήσεις να βολτάρουν ελεύθερες και ωραίες στα ντουλάπια και τα πατάρια σου;

‘Ηρθε η ώρα της επανάστασης. Ήρθε η στιγμή να μάθεις την αχίλλειο πτέρνα των κατσαρίδων και να τις εγκλωβίσεις δίχως ηθικούς φραγμούς.

Εκείνες, κατατρεγμένες και χιλιοχτυπημένες, από την υπερδύναμη του ΤΕΖΑ έχουν συνταχθεί στο… «Λούκι». Καλούν σε οργάνωση όλα τα αρθρόποδα της γης, μέσω της πιο… έντομης ηλεκτρονικής εφημερίδας στον κυβερνοχώρο.

Δες τι ετοιμάζουν εδώ και κάνε παιχνίδι 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

EUC-01-_Large_

Η Σύγκλητος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αναγνωρίζοντας το παγκοσμίου εμβέλειας έργο και την εξέχουσα προσωπικότητα του Λοράν Φαμπιούς (Laurent Fabius) τον αναγόρευσε σε Επίτιμο Διδάκτορα της Νομικής Σχολής.

tep2

Δύο Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στην Κρήτη αναβάθμισε με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο φορέας «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», με τη χρηματοδότηση του Ομίλου ΟΤΕ. Τα δύο ΤΕΠ στεγάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» και το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν φροντίδα σε περίπου 20 χιλιάδες παιδιά τον χρόνο.