Το Ultimate Bartender Championship του Monkey Shoulder blended malt whisky ανέδειξε τον κορυφαίο Έλληνα Bartender!

Το Ultimate Bartender Championship του Monkey Shoulder blended malt whisky ανέδειξε τον κορυφαίο Έλληνα Bartender!

Το Monkey Shoulder, το 100% malt whisky made for mixing, του οίκου William Grant & Sons, έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Ultimate Bartender Championship, ένα πρωτάθλημα αναζήτησης των καλύτερων Ελλήνων bartenders

arthrou-bar-champ
Το Ultimate Bartender Championship έδωσε την ευκαιρία στους bartenders να επιδείξουν τις ικανότητές τους, σε ένα συναρπαστικό διαγωνισμό που ανατρέπει όλα όσα ξέρουμε για τους διαγωνισμούς. Μέσα από δοκιμασίες που εξέτασαν τις γνώσεις τους, την μνήμη, την ταχύτητα και την ευελιξία τους, διαγωνίστηκαν για τον τίτλο του Ultimate Bartender της Ελλάδας.

DSC00346
Δοκιμασία Nosing του Ultimate Bartender Championship


Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαΐου, στο bar-restaurant “Couleur Locale”, στην καρδιά της Αθήνας και ανέδειξε τον κορυφαίο Έλληνα bartender, Αλέξανδρο Αργυρόπουλο.

Κλείσιμο
DSC02385
Ο νικητής του Ultimate Bartender Championship, Αλέξανδρος Αργυρούδης


O νικητής του διαγωνισμού θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη για ένα μοναδικό έπαθλο που περιλαμβάνει δύο ειδικά masterclasses από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου καθώς και συνεργασία με τους επαγγελματίες bartenders του bar “Two Schmucks”.

DSC00767
Ο Joe Petch, Global Ambassador του Monkey Shoulder και ο Δημήτρης Ζέγγελης, Brand Ambassador του Monkey Shoulder και Host του πρωταθλήματος, με τους συμμετέχοντες στην πρώτη δοκιμασία


Την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού αποτέλεσαν δύο καταξιωμένοι Έλληνες bartenders, ο Δημήτρης Ρούσσος, bar consultant και ο Λαέρτης Γκίνης, εισηγητής στη Bar Academy και bar manager του "Upupa Epops" καθώς και δύο ειδικοί γευσιγνώστες του ουίσκι, ο Γιάννης Μηλιώνης, ιδρυτής του “Tasters Club” και ο Μανώλης Μαθιουδάκης, ιδρυτής του “Whisky Beat”. Την πεντάδα της κριτικής επιτροπής ολοκλήρωσε ο Global Ambassador του Monkey Shoulder, Joe Petch. Με την εμπειρία του ενίσχυσε την κριτική επιτροπή και ο Ορέστης Ρούτσης, Brand Ambassador του Οίκου William Grant & Sons.
Τέλος, host του πρωταθλήματος αποτέλεσε ο Δημήτρης Ζέγγελης, Brand Ambassador του Monkey Shoulder στην Ελλάδα.

DSC00399
Δοκιμασία Pouring του Ultimate Bartender Championship
DSC00353
Δοκιμασία The Perfect Serve του Ultimate Bartender Championship
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης