Η Septona για ακόμα μια χρονιά στην κορυφαία

Η Septona για ακόμα μια χρονιά στην κορυφαία

Διεθνή Έκθεση Cosmoprof Worldwide Bologna

septona
Η Septona, μια από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην αγορά της προσωπικής περιποίησης και υγιεινής στην Ελλάδα, συμμετείχε ακόμη μια χρονιά στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση Cosmoprof που πραγματοποιήθηκε στην Μπολόνια, μεταξύ 21 και 23 Μαρτίου.

Η Έκθεση Cosmoprof είναι το πιο σημαντικό διεθνές γεγονός αφιερωμένο σε όλες τις πτυχές της βιομηχανίας ομορφιάς και αποτελεί ορόσημο εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια για εταιρείες και επαγγελματίες από όλους τους τομείς της βιομηχανίας καλλυντικών.

Συνώνυμη της καινοτομίας και της αριστείας, η Cosmoprof είναι η ιδανική πλατφόρμα για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, τη διεύρυνση του δικτύου τους και την ανακάλυψη όλων των τάσεων της αγοράς. Oι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν πρωτοποριακά λανσαρίσματα προϊόντων και καινοτόμες λύσεις στη μεγαλύτερη B2B κοινότητα του κλάδου παγκοσμίως. Η 55η Διεθνής Έκθεση Cosmoprof Worlwide Bologna, προσέλκυσε πάνω από 3012 εταιρείες ως εκθέτες από 69 χώρες ενώ οι επισκέπτες ανήλθαν στους 248.500 από 150 χώρες.

H Septonα συμμετείχε στη φετινή Έκθεση συμπληρώνοντας 30 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας με ένα ολοκληρωμένο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο 3 πυλώνων. Στο περίπτερό της παρουσίασε την ευρεία γκάμα των προϊόντων της δίνοντας έμφαση σε 3 βασικές κατηγορίες: Βaby & Κids/Family και Personal Care. Επενδύοντας στην εξωστρέφεια, η εταιρεία έχει καταφέρει να αναπτύξει νέες συνεργασίες και να επεκταθεί σε νέες αγορές με παρουσία σε πάνω από 70 χώρες διεθνώς.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα καινοτόμα και άριστης ποιότητας προϊόντα της, την ελληνικότητά τους, τα οποία καταφέραν να αποσπάσουν τα θετικότερα σχόλια και το ενδιαφέρον από διεθνείς παίκτες του κλάδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης