Η Coral Gas συνδράμει στο έργο της Liberty

Η Coral Gas συνδράμει στο έργο της Liberty

Εργαζόμενοι της εταιρείας προσφέρουν εθελοντική εργασία για να συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση των σκύλων-οδηγών

Coral-Gas-Liberty-4
Η Coral Gas, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας και ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντή στις 5 Δεκεμβρίου, συνδράμει στο έργο της Liberty – της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που εκπαιδεύει σκυλιά-οδηγούς και τα παρέχει χωρίς κόστος σε άτομα που είναι τυφλά ή έχουν ένα βαθμό οπτικής αναπηρίας.

Coral-Gas-Liberty-2


Εθελοντές της Coral Gas επισκέφθηκαν στις 18 Νοεμβρίου τις εγκαταστάσεις της Liberty και ενημερώθηκαν για το έργο της, εξοικειώθηκαν με τα σκυλιά-οδηγούς και συμμετείχαν σε μία προσομοίωση εκπαίδευσης. Επιπλέον, εργαζόμενοι της εταιρείας θα προσφέρουν εθελοντική εργασία με στόχο την κοινωνικοποίηση των σκύλων-οδηγών.

Η Liberty ιδρύθηκε το 2018 από τον Γιάννη Κονδράρο με στόχο την ενδυνάμωση ατόμων που είναι τυφλά ή έχουν ένα βαθμό οπτικής αναπηρίας, μέσω της εκπαίδευσης σκύλων-οδηγών. Ένα απαιτητικό έργο το οποίο ενδυναμώνεται από το όραμα της εταιρείας. Να συνεισφέρει σε έναν κόσμο με μεγαλύτερο ενταξιακό χαρακτήρα και περισσότερες ευκαιρίες για άτομα με αναπηρία, εκπαιδεύοντας σκύλους-οδηγούς ώστε να γίνουν σύντροφοι τυφλών ατόμων ή ατόμων με οπτική αναπηρία και να τους αλλάξουν τη ζωή.

Coral-Gas_Parea_LinkedIn


Παρέα ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης