Το ekiosky’s σε όλη τη Θεσσαλονίκη!

Το ekiosky’s σε όλη τη Θεσσαλονίκη!

Το ekiosky’s, η Νο1 ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα καθημερινά μικρο-ψώνια, επεκτείνεται και πλέον εξυπηρετεί παραγγελίες σε ολόκληρη την πόλη της Θεσσαλονίκης.

kioskys_thessaloniki_header
Η πλατφόρμα ξεκίνησε την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2020, εξυπηρετώντας κυρίως περιοχές του κέντρου της πόλης. Ωστόσο, από τον Σεπτέμβριο του 2021, οι κάτοικοι όλης της πόλης, από Σταυρούπολη και Κέντρο, μέχρι Χαριλάου και Καλαμαριά μπορούν πλέον να μπαίνουν στο http://www.ekioskys.gr ή στο ekiosky’s app και να παραγγέλνουν από καφέ, είδη περιπτέρου, βασικά είδη διατροφής μέχρι καθαριστικά και προϊόντα προσωπικής περιποίησης και μάλιστα σε ώρες και ημέρες που τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά.

Επιπλέον, μπορούν να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές της πλατφόρμας που ισχύουν για όλη την Ελλάδα. Έτσι, για τον Οκτώβριο μπορούν να παραγγείλουν οποιοδήποτε οικογενειακό παγωτό Magic 440ml και να πάρουν μαζί δώρο μια συσκευασία λαχταριστό Magic Praline! Η μόνη προϋπόθεση είναι να καλύπτεται η ελάχιστη παραγγελία 5€ στα υπόλοιπα προϊόντα εκτός καπνικών. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει έως 31/10.  

Το ekiosky’s ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές του 2020 από τον όμιλο Μούχαλη, με στόχο να εξυπηρετήσει τις μικρές και μεγάλες καθημερινές ανάγκες, τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, τις αυθόρμητες επιθυμίες των καταναλωτών, άμεσα όπου κι αν βρίσκονται, από το κινητό ή και τον υπολογιστή τους. Πρόκειται για την πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα με προϊόντα Mini market στην Ελλάδα. Μετά από μια επιτυχημένη πορεία ενός έτους στην ελληνική αγορά, η ομάδα του eKioskys ανέπτυξε το νέο ekioskys app, το οποίο από τον Μάιο του 2021 είναι διαθέσιμο για όλα τα λειτουργικά συστήματα: στο App store για iOS, στο Play για Android και στο AppGallery για Huawei.

Το ekiosky’s εξυπηρετεί καθημερινά τη Θεσσαλονίκη από Δευτέρα έως Κυριακή από το πρωί έως το βράδυ, 365 ημέρες τον χρόνο, μέσα από το www.ekioskys.gr ή μέσω του ekiosky’s app. Προσφέρει άμεση και δωρεάν παράδοση, με ελάχιστη παραγγελία 5€.

Ekiosky’s, ο από μηχανάκι θεός που σε σώζει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης