Μοντέρνα γυναικεία παπούτσια: Ποιες τάσεις της μόδας θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν;

Μοντέρνα γυναικεία παπούτσια: Ποιες τάσεις της μόδας θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν;

Το καλοκαίρι είναι σε πλήρη εξέλιξη και είναι καιρός να αλλάξουμε την γκαρνταρόμπα μας σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στην εμφάνισή μας είναι τα παπούτσια και ειδικά σ’ αυτά  ξεχωρίζονται ορισμένες πολύ ειδικές τάσεις, για τις οποίες θα μιλήσουμε πιο πολύ σ’ αυτό το άρθρο.

papoutsia_2

Τι παπούτσια να επιλέξουμε για επίσημες εκδηλώσεις;
Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τις διακοπές, το καλοκαίρι συμβαίνουν μερικές από τις πιο σημαντικές για εμάς εκδηλώσεις, δηλαδή - γάμοι, αρραβώνες, συνέδρια, συμπόσια κ.λπ. Αυτές οι εκδηλώσεις αλλάζουν συνήθως τη ζωή μας και για αυτό τα ενδύματα και τα υποδήματα που θα επιλέξουμε να φορέσουμε είναι επίσης πολύ σημαντικά. Οι γυναίκες συχνά καταφεύγουμε σε επίσημα φορέματα ή κοστούμια, τα οποία απαιτούν κλειστά παπούτσια με τακούνι.

Αυτός ο συνδυασμός είναι ένας από τους πιο εκλεπτυσμένος μεταξύ των επιμέρους στοιχείων στην εμφάνισή μας. Για να έχετε τη δυνατότητα να τα συνδυάζετε τα παπούτσια αυτά με τα περισσότερα ενδύματά σας, σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε ένα ζευγάρι με ουδέτερο χρώμα - μαύρο, λευκό ή μπεζ. Τα έντονα χρώματα, όπως το κόκκινο, το μπλε η το μοβ, θα προσελκύσουν την προσοχή όλων πάνω σας και πρέπει να κρίνετε μόνη σας εάν είστε έτοιμη για μια τέτοια κατάσταση. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε ένα νούμερο μεγαλύτερα παπούτσια για να αποφύγετε πιθανή δυσφορία στα πόδια σας μετά από μια μεγάλη και κουραστική μέρα.

Ποιες θα είναι οι τάσεις μόδας στον κόσμο των αθλητικών ενδυμάτων και υποδημάτων;
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν την άθληση ως μέρος της καθημερινής τους ζωής. Για αυτόν τον λόγο, καθιερώθηκαν γρήγορα ορισμένες τάσεις μόδας στα αθλητικά υποδήματα. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε αθλητικά παπούτσια με σταθερή σόλα, κατασκευασμένη από υλικό που έχουν καλή πρόσφυση με το αντίστοιχο δάπεδο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζουμε εκ προτέρων τι άθλημα θα κάνουμε και πού ακριβώς θα προπονηθούμε. Τα ουδέτερα χρώματα και εδώ είναι προτιμώμενα, ώστε να μπορούν να συνδυαστούν εύκολα τα παπούτσια με οποιαδήποτε αθλητική φόρμα.
Κλείσιμο
papoutsia_takounia

Υπάρχουν επίκαιρα σχέδια παπουτσιών για καθημερινή χρήση;
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και χρόνια επιλέγουμε παπούτσια με ψηλά τακούνια για επίσημες περιστάσεις και αθλητικά παπούτσια - για την άθληση. Οι τάσεις όσο αφορά τα αθλητικά παπούτσια σχετίζονται μόνο με τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους, το χρώμα και τον τύπο της σόλας. Ενώ στα παπούτσια για καθημερινή χρήση τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Στον τομέα αυτό διάφορα μοντέλα εμφανίζονται στις πασαρέλες κάθε σεζόν και φέτος ένα από τα πιο περιζήτητα σχέδια θα είναι τα λεγόμενα oxfords. Είναι στρωτά, άνετα, συχνά είναι κατασκευασμένα από δέρμα, το οποίο μας επιτρέπει να τα φοράμε από τις αρχές της άνοιξης έως τα τέλη του φθινοπώρου. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με μπλου τζιν και με λιγότερο επίσημες καθημερινές εμφανίσεις, καθώς και με φούστα, φόρεμα ή κοστούμι, υποστηρίζοντας αυστηρά την επίσημη εθιμοτυπία, είτε στη δουλειά, είτε σε μια εκδήλωση. Η τεράστια ποικιλία γυναικείων oxfords στο epapoutsia.gr θα σας επιτρέψει να βρείτε το τέλειο για σας ζευγάρι.

Δεν έχει σημασία εάν θα επιλέξετε κλειστά παπούτσια με τακούνι, αθλητικά παπούτσια ή γυναικεία παπούτσια τύπου Οxfords, το σημαντικό είναι να αισθάνεστε άνετα και τα πόδια σας θα σας ευγνωμονούν για αυτή σας την επιλογή όλη την ημέρα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης