«Η ζωή έξω γίνεται πιο ωραία»

«Η ζωή έξω γίνεται πιο ωραία»

Η νέα καμπάνια της Praktiker, Κήπος-Μπαλκόνι 2021, είναι στον αέρα, για να τα δούμε όλα αλλιώς!

πρακτικερ1
Η ολοκαίνουρια καμπάνια της Praktiker Hellas βρίσκεται ήδη στον αέρα και ήρθε για να μας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία! Με κεντρικό μήνυμα «Η ζωή έξω γίνεται πιο ωραία» και μέσα από ένα μοναδικά ευχάριστο και δημιουργικό σκηνικό κήπου και βεράντας, η Praktiker μας παρουσιάζει υπέροχες ιδέες για να φέρουμε τα μέσα – έξω, κάνοντας την καθημερινότητά μας συναρπαστική στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας!

Διασκεδαστικές οικογενειακές στιγμές με barbeque στη βεράντα αντί για την κουζίνα μας, στιγμές ξεγνοιασιάς γεμάτες χαμόγελα και… ντους στον κήπο αντί για το μπάνιο μας, αλλά και ρομαντικές αποδράσεις με δείπνο στην ταράτσα, αντί για κάποιο εστιατόριο, δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που χωράει όλα όσα θέλουμε να ζήσουμε.

Με τη νέα συλλογή της Praktiker ‘Κήπος-Μπαλκόνι 2021’, που περιλαμβάνει από έπιπλα και διακοσμητικά μέχρι εργαλεία & μηχανήματα κήπου, μπορούμε να αλλάξουμε και να ανανεώσουμε τους εξωτερικούς μας χώρους, μετατρέποντάς τους σε μία όαση για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σύμμαχός μας σε όλη τη διαδικασία αλλαγής και ανανέωσης η ομάδα της Praktiker Hellas, η οποία διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία και πρωτοπορεί πάντα στις “Do It Yourself” και “Home Improvement” υπηρεσίες. Μέσω της υπηρεσίας Garden Experts, μάλιστα, μπορούμε να κάνουμε πράξη ό,τι φανταζόμαστε για τον εξωτερικό χώρο μας, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να τον δούμε πριν καν αλλάξει, μέσω της υπηρεσίας Virtual Reality.

Με την ταινία και την ανανεωμένη εικαστική της ταυτότητα – από τη SOLID HAVAS, σε παραγωγή της Magikon - η Praktiker δημιουργεί μία μαγική ατμόσφαιρα, ακούγοντας την ανάγκη μας για αλλαγή, ενώ μας δίνει έμπνευση, tips & ιδέες και όλα όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε πραγματικότητα κάθε μας όνειρο!

Praktiker | Κήπος - Μπαλκόνι 2021


Η Praktiker Hellas
Η Praktiker Hellas, μετρώντας 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο DIY & Home Improvement, εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές γύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself). Διαθέτοντας 16 καταστήματα πανελλαδικά, ένα δυναμικό e-shop και δύο b2b Centers σε Αθήνα και Θεσ/νίκη αποκλειστικά για επαγγελματίες, προσφέρει αγοραστικές εμπειρίες κορυφής, για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή, αποτελώντας one-stop-shop για κάθε ανάγκη του σπιτιού και του κήπου, παρέχοντας καθημερινά 50.000 προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

Από τον Απρίλιο του 2014, η εταιρία, έχει ενσωματωθεί στον κορυφαίο καναδικό Όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited, γνωστό για το σημαντικό ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων σε διεθνείς εταιρίες με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη εταιρικών αξιών από το 1985. Επιπλέον, η Praktiker Hellas δίνοντας έμφαση στη διαρκή της ανάπτυξη και εξέλιξη, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης επενδυτικού πλάνου που περιλαμβάνει την αναβάθμιση των συστημάτων της, την ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων της καθώς και την επέκταση του δικτύου της με νέα, στην Αττική και την περιφέρεια. Με μια καταρτισμένη ομάδα 1.600 επαγγελματιών και με προτεραιότητα τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών της, η εταιρία προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, ενώ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία & το Περιβάλλον, υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Praktiker_Hellas_Logo
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης