Σχόλιο της La Presse Μόντρεαλ με αφορμή τον αποκλεισμό Παπαχρήστου

Σχόλιο της La Presse Μόντρεαλ με αφορμή τον αποκλεισμό Παπαχρήστου

Το θέμα του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου έγινε αντικείμενο σύντομου σχολιασμού στη γαλλόφωνη εφημερίδα La Presse του Μόντρεαλ...

Σχόλιο της La Presse Μόντρεαλ  με αφορμή τον αποκλεισμό Παπαχρήστου
Το θέμα του αποκλεισμού της Βούλας Παπαχρήστου έγινε αντικείμενο σύντομου σχολιασμού στη γαλλόφωνη εφημερίδα La Presse του Μόντρεαλ.

Η δημοσιογράφος Σοφί Αγιάρντ στο αθλητικό ένθετο της εν λόγω εφημερίδας με τίτλο «Όχι twitter» αναφέρεται στον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου, λόγω ρατσιστικών σχολίων της τα οποία πραγματοποίησε σε αμφιλεγόμενο τουίτ της, καθώς και στην απόφαση της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής να απαγορεύσει τη χρήση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (facebook twitter) από τους αθλητές της χώρας στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, διαφορετικά αυτοί θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο το οποίο θα φτάνει τα 100.000 ευρώ.

Κλείσιμο
Επιπλέον, τονίζεται ότι ενώ είναι πολιτική της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής να ενισχύεται η επικοινωνία των αθλητών με τη χρήση των κοινωνικών δικτύων, θεωρείται ότι η χρήση τους στη διάρκεια των αγώνων μπορεί να αποτελέσει πηγή επιπρόσθετου άγχους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης