Βούλα Παπαχρήστου: «Εξάντλησαν την αυστηρότητά τους πάνω μου»

Βούλα Παπαχρήστου: «Εξάντλησαν την αυστηρότητά τους πάνω μου»

«Ήταν ένα κακόγουστο αστείο, δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν», λέει η 23χρονη πρωταθλήτρια, δικαιολογώντας το ατυχές της σχόλιο στο Twitter…

Η ένσταση, η ΕΠΟ και… το CAS!
Βούλα Παπαχρήστου: «Εξάντλησαν την αυστηρότητά τους πάνω μου»
Προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από το tweetάρισμά της: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό», έκανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε συνέντευξή της στο πρακτορείο Reuters. Στην εξομολόγησή της αυτή η αθλήτρια κάνει λόγο για ασύμμετρη αντίδραση και για αυστηρότητα που εξαντλήθηκε στο πρόσωπό της, ενώ σημειώνει πως θα επιστρέψει πιο δυνατή.

Κλείσιμο
«Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου και για να είμαι ειλικρινής ακόμη προσπαθώ να συμβιβαστώ με ό,τι έχει συμβεί. Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη, διαφορετικά θα χάσω τον έλεγχο», είναι οι πρώτες δηλώσεις της Βούλας Παπαχρήστου λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν τόνισε στη συνέντευξή της ότι: «Ευγνωμονώ τον προπονητή και την οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκαν. Έπειτα από τόσα χρόνια θυσιών για να καταφέρω να φτάσω στους πρώτους μου Ολυμπιακούς Αγώνες αισθάνομαι μεγάλη πίκρα και είμαι πολύ ταραγμένη. Εκείνο που με έχει ενοχλήσει περισσότερο είναι οι υπερβολικές αντιδράσεις και η ταχύτητα με την οποία ελήφθη η πειθαρχική απόφαση. Δεν ξέρω αν ήθελαν να παραδειγματίσουν μέσω του δικού μου προφίλ, αυτό θα το κρίνουν άλλοι. Πιστεύω όμως πως χρησιμοποίησαν το μάξιμουμ της πειθαρχικής τους δύναμης πάνω μου. Πήγαν κατευθείαν στο τελευταίο στάδιο, αποκλείοντάς με από μια ομάδα πολλά υποσχόμενη».

Η Παπαχρήστου ρωτήθηκε και για τις παλαιότερες αναρτήσεις στο προφίλ της και τη φημολογία που την ήθελε να πρόσκειται πολιτικά στη Χρυσή Αυγή. «Ποτέ δεν ανακατεύτηκα με την πολιτική. Όπως έχω επισημάνει και στην απολογία μου, αυτό ήταν ένα κακόγουστο αστείο που μοιράστηκε από όλους και δεν υπολόγιζα πως η δική μου αναδημοσίευση θα προκαλούσε πρόβλημα. Ποτέ δεν ήθελα να προκαλέσω θέμα ή να προσβάλλω κανένα, καθώς δεν είναι αυτός ο τρόπος που σκέφτομαι και λειτουργώ».

Συνεχίζοντας, η Παπαχρήστου αναφέρθηκε και στη μηδενική, όπως είπε, υποστήριξη που έχουν οι αθλητές από την πολιτεία: «Έχουμε μηδενική υποστήριξη από το κράτος. Υπάρχουν πολλά που ο κόσμος δεν ξέρει, όπως οι απαράδεκτες συνθήκες υπό τις οποίες καλούμαστε να προπονηθούμε. Για παράδειγμα δεν έχουμε θέρμανση, δεν έχουμε καν ζεστό νερό για να κάνουμε ντους τον χειμώνα, δεν έχουμε κλιματισμό το καλοκαίρι και είμαστε σε άθλιες προπονητικές εγκαταστάσεις, με εξοπλισμό διαλυμένο».

Κλείνοντας, έδωσε μια υπόσχεση στον εαυτό της και στους ανθρώπους που την πιστεύουν και την υποστηρίζουν, να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατή στα γήπεδα: «Το μόνο που γνωρίζω να κάνω είναι να αγωνίζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό έχει φανεί μέσα από τις εμφανίσεις της καριέρας μου ως τώρα. Πιστεύω πως είμαι καλή, ευγενική και δυνατός χαρακτήρας. Θα το ξεπεράσω όλο αυτό και θα δώσω τις απαντήσεις που με τις μελλοντικές μου εμφανίσεις. Μόνο αυτό έχω να πω σχετικά. Εύχομαι το καλύτερο σε όλους τους συναθλητές μου στην ελληνική αποστολή, ελπίζω όλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν πως το ελληνικό πνεύμα δεν έχει όρια».
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε και στη ΝΕΤ για τον αποκλεισμό της. 







Video Platform Video Management Video Solutions Video Player
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης