Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης επισκέφτηκε τα παιδιά της Κλινικής Αιματολογίας – Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων Κρήτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Φέτος ωστόσο δεν τον συνόδευσε η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη.
Την επίσκεψη του ηθοποιού έκανε γνωστή με μία ανάρτηση στο Facebook η «Παρέα της Αγάπης», υπογραμμίζοντας τη σταθερή και ουσιαστική σχέση που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια εκείνος με τα παιδιά, τις οικογένειές τους και το προσωπικό της Κλινικής.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δημοσίευση: «Με τον αυθορμητισμό, το χιούμορ και τη ζεστασιά του, κατάφερε για ακόμη μία φορά να αλλάξει την ατμόσφαιρα της ημέρας. Συνομίλησε με τα παιδιά, άκουσε τις ιστορίες τους, μοιράστηκε μαζί τους χαμόγελα και χάρισε στιγμές που θα μείνουν ως μια όμορφη ανάμνηση».
Οι άνθρωποι από την «Παρέα της Αγάπης» ευχαρίστησαν τον ηθοποιό για την παρουσία του, κάνοντας παράλληλα μία αναφορά και στη γυναίκα του που δεν κατάφερε να βρεθεί εκεί. «Σας ευχαριστούμε θερμά που εξακολουθείτε να είστε σταθερά δίπλα στα παιδιά μας και που αποδεικνύετε με την παρουσία σας ότι η προσφορά αποκτά πραγματικό νόημα όταν γίνεται με συνέπεια και καρδιά. Κυρία Έφη, σας νιώσαμε κοντά μας, ακόμη κι από μακριά», επισημαίνεται.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.