Στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του αναφέρθηκε ο
Νίκος Μακρόπουλος, τονίζοντας ότι αναρρώνει και πως στο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερα.
Το προηγούμενο διάστημα, ο τραγουδιστής
χρειάστηκε να ακυρώσει ορισμένες εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται,
λόγω πνευμονίας. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 1η Απριλίου, ο Νίκος Μακρόπουλος σχολίασε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε και πρόσθεσε ότι, πολλοί ταλαιπωρήθηκαν φέτος τον χειμώνα, με αντίστοιχα θέματα υγείας.
Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής είπε: «
Επανήλθα δόξα τω Θεώ. Στο μέλλον θα είμαι ακόμα καλύτερα. Είχα μια περιπέτεια η οποία ξεπεράστηκε. Πιστεύω, ότι όλος ο κόσμος ήταν άρρωστος φέτος τον χειμώνα και ταλαιπωρήθηκαν πολλοί σαν εμένα. Ένα γρήγορο πέρασμα είμαστε από τη γη, το μόνο που μένει σε αυτή τη ζωή είναι η κακιά και εγώ δεν τη θέλω, την έχω πετάξει από πάνω μου».
Δείτε το βίντεο
Όπως έγινε γνωστό έπειτα από επικοινωνία με τον μάνατζερ του Νίκου Μακρόπουλου, ο τραγουδιστής
μεταφέρθηκε τον Φεβρουάριο στο νοσοκομείο, αρχικά με συμπτώματα βρογχίτιδας, ενώ η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί από το απαιτητικό πρόγραμμα των εμφανίσεών του. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο σπίτι για ανάρρωση, για διάστημα 7 έως 10 ημερών.