Την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Εxathlon έκανε ο Στάθης Σχίζας. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να συνεχίσει.
Στο επεισόδιο του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου, ο Στάθης Σχίζας έσπασε το χέρι του, κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το παιχνίδι.
Ο Γιώργος Καράβας του ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του, αναφέροντας: «Το ταξίδι για σένα τελειώνει εδώ» και με τον παίκτη να εύχεται σε όλους «καλή τύχη».
Λίγες ώρες αργότερα, ο Στάθης Σχίζας ανέβασε το πρώτο του story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτό φαίνεται μια ακτινογραφία του χεριού του. Πάνω σε αυτή, έγραψε: «Μισή πίστα με σπασμένο χέρι. Άσπαστη θέληση ή μαζοχισμός;».
Από την περιουσία και την επιχειρησιακή συνέχεια μέχρι την ψηφιακή δραστηριότητα, τα προγράμματα My Business First και My Business Cyber Protection της Eurolife FFH προσφέρουν σύγχρονες λύσεις ασφάλισης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.