Γιώργος Χρανιώτης: «Στα 40 μου λυπόμουν τους μπαμπάδες»
«Ταυτόχρονα όμως, ένιωθα και μια μικρή ζήλια» τόνισε - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε μια αναφορά στην περίοδο που «λυπόταν», όπως είπε, τους άνδρες που είχαν αποκτήσει παιδιά.
Ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και η συνέντευξή του θα προβληθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Παρόλα αυτά, το «Happy Day» παρουσίασε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε.
«Δεν ξέρω αν είμαι υπέροχος, θα πω ότι είμαι καλός. Στα 40 μου λυπόμουν τους μπαμπάδες γιατί ένιωθα ότι ήταν πολύ μακριά από εμένα. Ταυτόχρονα όμως, ένιωθα και μια μικρή ζήλια. Έβλεπα έναν τύπο που ήταν μπαμπάς στα 45 και έκανα υπολογισμούς για το αν προλαβαίνω» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης και πρόσθεσε: «Πριν γίνω μπαμπάς, έπαιζα πάρα πολύ με τα παιδιά, μάλλον δεν μπορούσα την ευθύνη, μπορούσα να παίξω λίγες ώρες με το παιδί αλλά μέχρι εκεί».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.