Γιώργος Χρανιώτης: «Στα 40 μου λυπόμουν τους μπαμπάδες»
«Ταυτόχρονα όμως, ένιωθα και μια μικρή ζήλια» τόνισε - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε μια αναφορά στην περίοδο που «λυπόταν», όπως είπε, τους άνδρες που είχαν αποκτήσει παιδιά.
Ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και η συνέντευξή του θα προβληθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Παρόλα αυτά, το «Happy Day» παρουσίασε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε.
«Δεν ξέρω αν είμαι υπέροχος, θα πω ότι είμαι καλός. Στα 40 μου λυπόμουν τους μπαμπάδες γιατί ένιωθα ότι ήταν πολύ μακριά από εμένα. Ταυτόχρονα όμως, ένιωθα και μια μικρή ζήλια. Έβλεπα έναν τύπο που ήταν μπαμπάς στα 45 και έκανα υπολογισμούς για το αν προλαβαίνω» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης και πρόσθεσε: «Πριν γίνω μπαμπάς, έπαιζα πάρα πολύ με τα παιδιά, μάλλον δεν μπορούσα την ευθύνη, μπορούσα να παίξω λίγες ώρες με το παιδί αλλά μέχρι εκεί».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας