Maestro: Οι backstage φωτογραφίες από το σπίτι του Ορέστη
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε στους τηλεθεατές της σειράς, μια μικρή γεύση από όσα θα δουν στα νέα επεισόδια
Πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του «Maestro» μοιράζεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μέσω των social media.
Ο δημιουργός της σειράς, δημοσίευσε, μεταξύ άλλων, στο Instagram, backstage φωτογραφίες από το σπίτι του Ορέστη, του ήρωα που υποδύεται, δίνοντας στους τηλεθεατές μια μικρή «γεύση» από την εμφάνιση του μαέστρου και πρωταγωνιστή, από τον δεύτερο κύκλο.
Πριν από μερικές μέρες, κυκλοφόρησαν και φωτγραφίες των επεισοδίων, με τον Ορέστη να κρατά στα χέρια του, ένα μωρό -πιθανότατα το δικό του.
Το σίριαλ του MEGA που χάραξε διεθνή πορεία και έγραψε ιστορία ως η πρώτη ελληνική παραγωγή που καταφέρνει κάτι τέτοιο, βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων και επέστρεψε στους ειδυλλιακούς Παξούς. Οι ιστορίες των ηρώων συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές και στον δεύτερο κύκλο.
Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Αθήνα με τους πρωταγωνιστές της σειράς και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όπως πάντα, σε διπλό ρόλο, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες:
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους