Τζόυς Ευείδη: «Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται μαϊντανοκατάσταση»
Η ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια, τις συνεργασίες της, αλλά και τη δύσκολη διετία που πέρασε με την κατάθλιψη
Συνέντευξη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδηκαι αναφέρθηκε στις απώλειες που έχει βιώσει, την κατάθλιψη και τη χαλάρωση των φωνητικών της χορδών.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, μίλησε για την τελευταία διετία που ήταν για εκείνη πολύ δύσκολη.
«Όταν δεν δουλεύω, δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ μαϊντανοκατάσταση, απείχα περίπου δύο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά. Είμαι μια τρελή που έχω μέσα μου και δράμα πολύ και κωμωδία. Έχω όμως και πολλή κατάθλιψη, πέφτω εύκολα», είπε χαρακτηριστικά.
«Όταν δεν έχεις εναλλακτικές και πρέπει να δουλεύεις σε εκατό δουλειές και να είσαι ευχάριστος, δεν σου επιτρέπεται να πέσεις. Έχω κάνει και αποτυχιούλες και σίριαλ που έχει κοπεί στα 16 επεισόδια. Λεγόταν "Πόσο γλυκά με σκοτώνεις". Ήσασταν πολύ λίγοι εσείς που το είδατε», συμπλήρωσε.
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn3o3q73piox)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γρέζι της φωνής της και δήλωσε: «Καπνίζω, εξ' ου και το γρέζι στη φωνή μου, αλλά αν κλείσω μιούζικαλ θα το κόψω και θα πάω να καθαρίσω τις φωνητικές μου χορδές με μία επέμβαση. Έχω χαλάρωση στις φωνητικές μου χορδές από κακή χρήση, γκάρισμα και το συνεχές κοπάνημα και την κούραση».
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn3o2qs62vj5)
Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια. «Νομίζω πως κατά βάθος δεν ήθελα σύζυγο και παιδιά, αν και μου πέρασε από το μυαλό. Είχα μείνει έγκυος και απέβαλα. Ένα διάστημα το συζητούσα για παιδί, αλλά ήρθαν ανάποδα τα πράγματα στη σχέση μου και απομακρύνθηκε το γεγονός. Δεν βρέθηκε ποτέ κάποιος άνθρωπος της εμπιστοσύνης μου για να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου», είπε κλείνοντας.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV