Μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη είχε σήμερα, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, ο Νίκος Μουτσινάς.
Στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» έκανε ντου η λαϊκή τραγουδίστρια Θέλξη, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία με το νάζι της.
Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας, εμφανίστηκε με ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα, το οποίο άφηνε γυμνή την ωραία και καλοσχηματισμένη πλάτη της.
Άφωνος έμεινε για λίγο ο Νίκος Μουτσινάς, μόλις είδε μπροστά του την Θέλξη, η οποία, μάλιστα, τραγούδησε την μεγάλη της επιτυχία «Έχεις τα μάτια που λατρεύω».
Κάτι αντίστοιχο έπαθαν και οι τηλεθεατές, οι οποίοι απόλαυσαν την υπέροχη και γυμνή πλάτη της τραγουδίστριας σε πρώτο πλάνο!
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.