«Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!», χαμός στην εκπομπή Μουτσινά με την Παγώνη - Δείτε βίντεο

«Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!», χαμός στην εκπομπή Μουτσινά με την Παγώνη - Δείτε βίντεο

Ο εμβολιασμός, οι συμβουλές της Ματίνας Παγώνη και τα μαθήματα στιλ

pagoni0112-682x384
Από εμβόλια μέχρι στιλιστικές επιλογές συζήτησε η Ματίνα Παγώνη με τον Νίκο Μουτσινά από το πλατό της εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι», στον ΣΚΑΙ, όπου βρέθηκε καλεσμένη, με το δερμάτινο παντελόνι και το κόκκινο μποτάκι που φόρεσε να κλέβουν την παράσταση.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ήταν η απρόσμενη επισκέπτρια του Νίκου Μουτσινά κατά τη διάρκεια της στήλης της εκπομπής που αφορά στον σχολιασμό ρούχων και δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

«Δεν έχεις αφήσει γυναίκα για γυναίκα... Αφησε τις γυναίκες πια, τι πράμα είναι αυτό; Μα είναι δυνατόν; Αντί να καθίσεις εδώ και να λες στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί... Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες; Σοβαρέψου!», σχολίασε η Ματίνα Παγώνη.


Κλείσιμο
Ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Μόλις τελειώσετε με τους 60άρηδες, θα κατεβείτε και παρακάτω», σημειώνοντας πως «μπήκα μέσα και μου έλεγε: Οχι, Νικόλα μου».

Η Ματίνα Παγώνη επανέλαβε πως ο παρουσιαστής πρέπει να λέει στον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί, και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Τι λες καλέ; Ούτε να πάνε ούτε να μην πάνε... Ο καθένας έχει ατομική ευθύνη», με τη Ματίνα Παγώνη να τονίζει: «Ατομική ευθύνη, αλλά να πάνε να εμβολιαστούν για να σωθούμε».

Στη συνέχεια, του ζήτησε να σχολιάσει το ντύσιμό της, με τον Νίκο Μουτσινά να ανταποκρίνεται στο αίτημά της και τη Ματίνα Παγώνη να αποχωρεί όταν τελείωσε η στήλη με τον σχολιασμό για τα ρούχα.

Ειδήσεις σήμερα:

Αντιεμβολιαστικό παραλήρημα Πολάκη: Έχω σώσει χιλιάδες ανθρώπους, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα είναι η αρχή της πτώσης της κυβέρνησης

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Αυστηρότερα μέτρα ετοιμάζουν οι ΗΠΑ για τους ταξιδιώτες από εξωτερικό λόγω της Όμικρον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης