Μια φωτογραφία από το παρελθόν της ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram η Καίτη Φίνου.Η ηθοποιός που μεσουράνησε τη δεκαετία του '80 ανέβασε μια φωτογραφία της από το μακρινό 1986 όπου θυμήθηκε πόσο αδύνατη ήταν εκείνη την περίοδο. Παραδέχτηκε μάλιστα πως δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα αφού δεν είχε … χρόνο!
«Υπήρξε ένα καλοκαίρι που ήμουν τόοοοοσοοοοο αδύνατη 😱 1986. Σε επικίνδυνο βαθμό αδύνατη γιατί δεν έτρωγα. Δεν προλάβαινα. Δεν άρεσε στους περισσότερους γύρω μου και το καταλάβαινα αλλά ήταν η εποχή με ταινία το πρωί, απ’ευθείας θέατρο και μετά…..μπουζούκια….αληθεια πως αντεχα; Δελφινάριο». έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφία η Καίτη Φίνου.
Η Tεχνητή Nοημοσύνη ενσωματώνεται σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας — από τον αρχικό σχεδιασμό και την προηγμένη μηχανική έως τη λειτουργία και τη συνεχή βελτιστοποίηση