Η Καίτη Φίνου θυμάται τα τελευταία Χριστούγεννα με την αδελφή της: «Ας ήσουν εδώ καρδούλα μου»
Η ηθοποιός μέσα σε ένα χρόνο έχασε και τις δύο αδερφές της
Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Καίτη Φίνου καθώς μέσα σε ένα χρόνο έφυγαν από τη ζωή οι δύο αγαπημένες της αδερφές. Μετά τον ξαφνικό θάνατο από ανακοπή καρδιάς της αδελφής της Μαίρης, έφυγε και η μικρή της αδελφή, η Γιάννα, λίγο πριν τις γιορτές, χτυπημένη από τον καρκίνο.
Η Καίτη πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραμονή Χριστουγέννων, δυο χρόνια πριν, όπου κοιμόταν στον καναπέ της αδελφής της για να της κάνει παρέα και να τη φροντίζει, όταν εκείνη έκανε χημειοθεραπείες και φοβόταν τις παρενέργειες.
«Δύο χρόνια πριν… παραμονές Χριστουγέννων στο σπίτι σου… Όπως σχεδόν κάθε βράδυ τα τελευταία χρόνια… Σου έκανα συντροφιά γιατί φοβοσουν με τις παρενέργειες (Τι πιο φυσικό). Με τράβηξες φωτογραφία και μου ειπες: Αχ μωρέ που σε κουράζω και δεν κοιμάσαι σε κανονικό κρεβάτι. Ας ήσουν εδώ καρδούλα μου και θα το έκανα αυτό τόσα κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα χρόνια» έγραψε η ηθοποιός στα social media.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.