Βίντεο: Εσείς ξέρετε «πώς να κρατήσετε ένα μωρό»;

Βίντεο: Εσείς ξέρετε «πώς να κρατήσετε ένα μωρό»;

Συμβουλές για την ζωή με μωρό από έναν νέο πατέρα που «σπάει το ίντερνετ»

Βίντεο: Εσείς ξέρετε «πώς να κρατήσετε ένα μωρό»;
«Τρελή» επιτυχία σημειώνει στο youtube.com ένας νέος πατέρας από την Νέα Ζηλανδία που είχε την φαεινή ιδέα να γυρίζει σε βίντεο και να ανεβάζει στο κανάλι του τις περιπέτειές του με την νεογέννητη κόρη του. 

Ο Τζόρνταν Γουάτσον έχει πάνω από 50 βίντεο με οδηγίες για παιδιά, που όλα ξεκινούν με τις αγγλικές λέξεις «how to», που σημαίνει «πώς να»: «Πώς να πλύνετε το αμάξι σας με ένα μωρό», που είναι ο τίτλος του πιο πρόσφατου, μέχρι το «πώς να κρατήσετε ένα μωρό», που είναι ο τίτλος του πρώτου του concept που ανέβηκε πριν από έναν περίπου χρόνο και μετρά τώρα πάνω από 2.739.690 προβολές! 

Αφορμή για το βίντεο εκείνο, που «έσπασε ταμεία» και ήταν το ξεκίνημα της όλης του προσπάθειας, ήταν το γεγονός πως ένας φίλος του Γουάτσον επρόκειτο να γίνει πατέρας λίγο καιρό μετά τον ίδιο. Ανέβασε λοιπόν ένα πολύ καλά μονταρισμένο βιντεάκι, όπου φαίνεται να κρατά ένα μωρό με 17 διαφορετικούς τρόπους - καθένας κατάλληλος για μια διαφορετική περίσταση.

«Το έκανα γι' αστείο και έγινε viral», λέει ο Τζόρνταν Γουάτσον για την επιτυχία του και εξηγεί πώς το εγχείρημα κατέληξε να είναι το «project του Σαββατοκύριακου» για όλη την οικογένεια. 

«Το να είσαι γονιός είναι μια πολύ αγχωτική δουλειά, δεν είναι καθόλου εύκολο κι έτσι το να μπορείς να κάνεις κάποιον να χαμογελά έστω, μέσα σε μια μέρα που εκείνος καθαρίζει πάνες ανελλιπώς, ε είναι κι αυτό κάτι», καταλήγει. 
Κλείσιμο

Το πρώτο βίντεο του Τζόρνταν Γουάτσον: «Πώς να κρατήσετε ένα μωρό»



Το πιο πρόσφατο βίντεο της σειράς «How to», με τίτλο: «Πώς να καθαρίσετε το αμάξι σας με ένα μωρό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης