Τα αθλήματα εσωτερικού χώρου που αξίζει να δοκιμάσουμε

Τα αθλήματα εσωτερικού χώρου που αξίζει να δοκιμάσουμε

Προτάσεις για ψυχαγωγία και άθληση

Τα αθλήματα εσωτερικού χώρου που αξίζει να δοκιμάσουμε
Το καλοκαίρι είχαμε το τρέξιμο, την κολύμβηση, το τένις και ένα σωρό ακόμα «εξωτερικές» αθλητικές δραστηριότητες.

Όμως οι πρώτες μπόρες ήρθαν, ο καιρός αγρίεψε και δεν έχουμε διάθεση να γίνουμε μούσκεμα για να αθληθούμε.

Τι κάνουμε; Επιλέγουμε άκρως ενδιαφέροντα, δυναμικά και ψυχαγωγικά αθλήματα εσωτερικού χώρου για να κάψουμε θερμίδες και να περάσουμε καλά.

Κλείσιμο
Πινγκ Πονγκ

Γιατί να το διαλέξω; Γιατί σας αρέσει το τέννις αλλά τα γόνατά σας δεν… αντέχουν, γιατί είστε τύπος της παρέας και γιατί μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παίξετε σπίτι σας με ένα πτυσσόμενο τραπέζι και εξίσου εύκολα να το κλείσετε για να εξοικονομήσετε χώρο.

Squash
Αν ο βροχερός καιρός ακυρώνει τα σχέδιά σας για τένις, το squash, λιγότερο γνωστό ως “αντισφαίριση εσωτερικού χώρου”, αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική. Παίζεται με δύο ή με τέσσερα άτομα και θεωρείται άθλημα για δυνατούς παίχτες, καθώς απαιτεί ταχύτητα, πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και γερή σωματική διάπλαση.  Γιατί να το διαλέξω; Γιατί σας αρέσει να αθλείστε με παρέα, σε υψηλές εντάσεις και θέλετε να «κάψετε»… ανελέητα θερμίδες. Σε παιχνίδι μίας ώρας υπολογίστε περί τις 700 με 1.000 θερμίδες.

Αναρρίχηση σε Πίστα
Ένας τοίχος, εκατοντάδες πιασίματα, ιμάντες και πάθος για κατάκτηση της κορυφής. Η αναρρίχηση εσωτερικού χώρου μπορεί να μην προσφέρει την ίδια αδρεναλίνη με εκείνη σε ένα βουνό ή ένα βράχο, όμως – πιστέψτε μας – η εμπειρία είναι και εδώ μοναδική. Στα υπέρ της αναρρίχησης εσωτερικού χώρου είναι η δυνατότητα να εξασκηθείτε στο εν λόγω σπορ «βρέξει/χιονίσει», ενώ η ασφάλεια είναι μεγαλύτερη αφού όλοι οι τοίχοι είναι κατασκευασμένοι έτσι ώστε να σας εξασφαλίσουν ανώδυνες συγκρούσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Life2Day
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης