Στη μόδα των γυμνών ημερολογίων για καλό σκοπό υποτάχθηκε ένα ολόκληρο χωριό στο Κεντ προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για ένα κέντρο φροντίδας παιδιών.
Σχεδόν κάθε επιχειρηματίας στο χωριό Άιγουειντ του Κεντ αποφάσισε να πάρει μέρος στην προσπάθεια αυτή με πολλούς εξ αυτών να φωτογραφίζονται στους χώρους εργασίας τους.
Στο ημερολόγιο παρελαύνουν 24 πολίτες και επαγγελματίες.
Την ιδέα είχε μια 39χρονη αισθητικός, η Λόρα Τζίσμαν, η οποία έκανε τη σχετική πρόταση πριν από δύο εβδομάδες μέσω Facebook.
«Ήθελα να κάνω κάτι που θα έκανε όλους χαρούμενους και θα ήταν και ευχάριστο. Ήταν πολύ ωραίο που τόσοι άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους» δήλωσε η 39χρονη αισθητικός που και αυτή φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο.
Παρά τις δυσεμενείς καιρικές συνθήκες καθώς τις ημέρες των φωτογραφίσεων επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες, το ημερολόγιο είναι έτοιμο και θα τυπωθεί την Παρασκευή.
Όταν συμπληρωθεί το ποσό που απαιτείται για το κέντρο φροντίδας παιδιών, τα χρήματα που θα περισσέψουν θα πάνε για την κατασκευή μιας επιπλέον τουαλέτας στην εκκλησία του χωριού.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής