Οργισμένη ήταν η αντίδραση της 22χρονης Κιέρα Λαγκράβ όταν θεώρησε ότι πορτιέρης σε κλαμπ της Νέας Υόρκης που διασκέδαζε τη χούφτωσε.
Η Λαγκράβ αν και με μόλις 1,55μ. ύψος κατάφερε να «στραγγαλίσει» μέχρι λιποθυμίας τον εμφανώς ψηλότερό της πορτιέρη.
Πληροφορίες θέλουν τον πορτιέρη να μην αντιστέκεται γιατί πίστεψε ότι ήταν κάποιος από φίλος που του έκανε πλάκα.
Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η μικροκαμωμένη 22χρονη να πλησιάζει από πίσω τον πορτιέρη και να του κάνει λάβη την οποία κρατάει για αρκετά δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα αυτός να πέσει αναίσθητος.
Σε βάρος της Λαγκράβ απαγγέλθηκε κατηγορία για ατραγγαλισμού αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.