Η Μελάνια Τραμπ θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Η Μελάνια Τραμπ θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Αυτό το Σαββατοκύριακο στους Αγώνες Invictus Games στο Τορόντο, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ θα έχει επίσημη συνάντηση με τον Βρετανό πρίγκιπα - Γιατί θα βρεθεί σε δύσκολη θέση ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ;

Η Μελάνια Τραμπ θα συναντηθεί με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ
Μεγάλης σημασίας θα είναι, όπως όλα δείχνουν, οι φετινοί Αγώνες Invictus Games, η έναρξη των οποίων είναι στις 23 Σεπτεμβρίου στο Τορόντο. Στους Αγώνες, που είναι ένα είδος Παραολυμπιάδας και διεξάχθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2014 με πρωτοβουλία του πρίγκιπα Χάρι, όχι μόνο θα γίνει η πρώτη επίσημη από κοινού εμφάνιση του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ με την σύντροφό του, Μέγκαν Μαρκλ, αλλά το ζευγάρι θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Μελάνια Τραμπ αναμένεται να ταξιδέψει στον Καναδά και να παραστεί στους Αγώνες χωρίς τον Αμερικανό πρόεδρο ενώ έχει γίνει γνωστό ότι θα έχει επίσημη συνάντηση με τον πέμπτο στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας για να συζητήσουν για τους Invictus Games.



Πρόβλημα σε αυτή την συνάντηση ίσως να αποτελέσει η παρουσία της συντρόφου του πρίγκιπα, καθώς η πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits με δηλώσεις της το περασμένο έτος είχε καταφερθεί εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ.
Κλείσιμο



Η αμερικανική Vogue με δημοσίευμά της τον Ιούλιο είχε αναφέρει ότι η Μέγκαν Μαρκλ, που ζει και εργάζεται στο Τορόντο, θα είναι παρούσα στην συνάντηση του πρίγκιπα Χάρι με την Μελάνια Τραμπ. Όμως, σε συνέντευξή της, πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, η Αμερικανίδα ηθοποιός είχε υποστηρίξει πως αν εκλεγεί πρόεδρος ο Τραμπ, ίσως αυτή αναγκαστεί να φύγει για πάντα από τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, στις 4 Μαΐου η γεννημένη στο Λος Άντζελες Μέγκαν μιλώντας στην εκπομπή Nightly Show του Λάρι Γουίλμορ είπε: «Θα είναι πράγματι η στιγμή που θα φύγω (αν εκλεγεί ο Τραμπ). Γυρίζουμε το Suits στο Τορόντο και ίσως πάω να μείνω στον Καναδά» και χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ «μισογύνη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης