Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ στους Invictus Games

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ στους Invictus Games

Στην πόλη όπου τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται η Αμερικανίδα ηθοποιός το ζευγάρι θα κάνει επίσημη εμφάνιση ενώ το παλάτι του Κένσιγκτον ετοιμάζεται να ανακοινώσει τους αρραβώνες του εγγονού της βασίλισσας

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ στους Invictus Games
Μπορεί η σχέση τους να έχει ήδη κλείσει χρόνο αλλά ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου και η Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits είχαν αποφασίσει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως, μετά το ταξίδι του ζευγαριού για σαφάρι στη Μποτσουάνα τον Αύγουστο και την εκ βαθέων συνέντευξη της 36χρονης Μέγκαν στην αμερικανική έκδοση του Vanity Fair, όπου για πρώτη φορά μιλά για την σχέση της με τον Χάρι, ο βρετανικός Τύπος κάνει λόγο για επικείμενο αρραβώνα, που σύντομα θα ανακοινώσει το παλάτι του Κένσιγκτον.

Πάντως, η επίσημη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπά της θα γίνει στο Τορόντο, την πόλη όπου η ίδια μένει αφού εκεί γίνονται τα γυρίσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί. Στις 23 Σεπτεμβρίου ο Χάρι θα ταξιδέψει στο Τορόντο για την διεξαγωγή των Invictus Games, ένα είδος Παραολυμπιάδας στην οποία διαγωνίζονται σε 12 αθλήματα άνδρες και γυναίκες από 17 χώρες, όλοι πρώην στρατιωτικοί, τραυματίες ή ανάπηροι. Οι αγώνες διεξάχθηκαν για πρώτη φορά στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2014 με πρωτοβουλία του 32χρονου πρίγκιπα.


Κλείσιμο

Σύμφωνα με την Daily Mail, το παλάτι δεν επιθυμούσε να ανακοινώσει την επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού στο Τορόντο μέσα στον Αύγουστο από φόβο μήπως η ανακοίνωση επισκιάσει τις εκδηλώσεις μνήμης για τα 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας, στις οποίες συμμετείχαν και οι δύο γιοι της, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη γνωρίσει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, την εξαδέλφη του Χάρι, πριγκίπισσα Ευγενία και τους στενούς του φίλους. Όμως, μια συνάντηση με την «αειθαλή» βασίλισσα Ελισάβετ προϋποθέτει την επίσημη ανακοίνωση αρραβώνων του ζευγαριού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης