«Φωτιά στα κόκκινα» η βασίλισσα Λετίσια σε κονσέρτο στη Μαδρίτη

«Φωτιά στα κόκκινα» η βασίλισσα Λετίσια σε κονσέρτο στη Μαδρίτη

Μαγνήτισε τα βλέμματα η βασίλισσα της Ισπανίας με το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμά της και το νέο χτένισμά της, όταν εμφανίστηκε χθες το βράδυ σε θέατρο στη Μαδρίτη

«Φωτιά στα κόκκινα» η βασίλισσα Λετίσια σε κονσέρτο στη Μαδρίτη
Στο θέατρο Real της Μαδρίτης, στο κονσέρτο που δόθηκε την Πέμπτη το βράδυ για τον εορτασμό των 15 χρόνων του μεγάλου ισπανικού μιντιακού ομίλου Vocento, όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας των φωτογράφων, ήταν στραμμένα στην πανέμορφη βασίλισσα Λετίσια.



Η 45χρονη βασίλισσα της Ισπανίας επισκίασε ακόμα και τον βασιλιά Φελίπε, ο οποίος «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να την κοιτάζει με θαυμασμό. Με κατακκόκινο μίντι φόρεμα της Καρολίνα Χερέρα, που άφηνε να φανεί το καλογυμνασμένο σώμα της, η Λετίσια επέλεξε μια νέα κόμμωση με μια χαλαρή αλογοουρά.

Την λαμπερή εμφάνιση της γοητευτικής βασίλισσας συμπλήρωναν οι μαύρες γόβες Prada και η τσάντα φάκελος του οίκου Nina Ricci, στο ίδιο χρώμα.
Κλείσιμο



Η Λετίσια φορά συχνά στις δημόσιες εμφανίσεις της το κόκκινο χρώμα, που συμβολίζει το πάθος και τον θρίαμβο ενώ η προτίμησή της για την σχεδιάστρια Καρολίνα Χερέρα είναι εμφανής. Ρούχα της γνωστής σχεδιάστριας φορούσε η βασίλισσα ακόμα και όταν ήταν «κοινή θνητή» ενώ στο πρώτο της γκαλά ως βασίλισσα επέλεξε δημιουργία της Χερέρα.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης