Ο Ντόναλντ Τραμπ... πηγή έμπνευσης για τον Στίβεν Κινγκ!

Ο Ντόναλντ Τραμπ... πηγή έμπνευσης για τον Στίβεν Κινγκ!

«Η νέα μου ιστορία τρόμου: μία φορά και έναν καιρό, ήταν ένας άνδρας με το όνομα Ντόναλντ Τραμπ και ήθελε να γίνει πρόεδρος...», ανάρτησε στο twitter ο διάσημος συγγραφέας ταινιών τρόμου

Ο Ντόναλντ Τραμπ... πηγή έμπνευσης για τον Στίβεν Κινγκ!
Είναι ο πιο πετυχημένος συγγραφέας ιστοριών τρόμου. Τα βιβλία του, πολλά εκ των οποίων έχουν μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου, γίνονται ανάρπαστα. Επόμενο είναι, λοιπόν, να προκύπτει το μεγάλο ερώτημα. Ποια είναι η πηγή έμπνευσης του πετυχημένου συγγραφέα; Λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των αμερικανικών εκλογών, αποκαλύφθηκε η -τουλάχιστον γι' αυτό το διάστημα- «Μούσα» του Στίβεν Κινγκ. Ποια είναι; Στην προκειμένη περίπτωση είναι «ποιος» και δεν είναι άλλος από τον... Ντόναλντ Τραμπ!

Κλείσιμο


Η ανάρτηση του Στίβεν Κινγκ στο twitter έχει προκαλέσει σάλο και ποικίλα σχόλια στις ΗΠΑ, ωστόσο ο άνθρωπος δεν έχει κανέναν λόγο να γράψει ψέματα ή να απολογηθεί γιατί εκφράστηκε ελεύθερα. Τι έγραψε; Ιδού... «Η νέα μου ιστορία τρόμου: μία φορά και έναν καιρό, ήταν ένας άνδρας με το όνομα Ντόναλντ Τραμπ και ήθελε να γίνει πρόεδρος. Μερικοί άνθρωποι τον υποστήριζαν».

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες υποστηρικτές και σχολιάστηκε με όλους τους τρόπους. Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την αντιπάθειά του για τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών και δεν χάνει ευκαιρία να την εκδηλώνει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης