Βίντεο: 18χρονη έκανε δημόσια πρόταση γάμου στον 60χρονο επιστάτη του σχολείου της!

Βίντεο: 18χρονη έκανε δημόσια πρόταση γάμου στον 60χρονο επιστάτη του σχολείου της!

«Έχουμε διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του», λέει η κόρη του ηλικιωμένου άνδρα που δηλώνει σοκαρισμένη από τη στάση του πατέρα της

Βίντεο: 18χρονη έκανε δημόσια πρόταση γάμου στον 60χρονο επιστάτη του σχολείου της!
Σάλο έχει προκαλέσει στο Ηνωμένο Βασίλειο η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει μια 18χρονη κοπέλα να κάνει πρόταση γάμου στον... 60χρονο φίλο της, τον οποίο γνώρισε ως επιστάτη στο λύκειο όπου φοιτούσε.

Η νεαρή Lisa Miller αποφάσισε να ζητήσει το «χέρι» του Jim Kerr στη Διεθνή Αεροπορική Επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο Ayr την περασμένη Παρασκευή.

Ο ασυνήθιστος δεσμός του ζευγαριού έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν «αρρωστημένη» αυτή τη σχέση, μεταξύ των οποίων και η κόρη του 60χρονου.

Κλείσιμο


«Πρόκειται για τον μπαμπά μου και είμαι 32 ετών, οπότε φαντάζεστε πώς νιώθει η οικογένειά μου για όλα αυτά. Δεν έχουμε πια καμία σχέση μαζί του»,
έγραψε η Alison Kerr στο Twitter, σχολιάζοντας το viral video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει τα διεθνή μέσα, το παράξενο ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Νοέμβριο και πλέον συγκατοικούν σε ένα προάστιο της Γλασκώβης. Αν και υπήρχε ρομαντικό ενδιαφέρον από την αρχή της γνωριμίας τους, στο λύκειο όπου η κοπέλα φοιτούσε ως μαθήτρια και ο Kerr εργαζόταν ως επιστάτης, η σχέση τους προχώρησε μόνο μετά την αποφοίτηση της νεαρής.



Ο 60χρονος άνδρας, που φέρεται να εγκατέλειψε τη γυναίκα του για τη 18χρονη, αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση της καλής του, όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε ένας σκωτσέζικος σταθμός. 

Στο επίμαχο υλικό, η νεαρή ακούγεται να λέει: «Jim, είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο και σε λατρεύω. Δεν θα αντάλλαζα με τίποτα στον κόσμο τη σχέση μας και... με παντρεύεσαι;».  «Ναι, βέβαια» ακούγεται να απαντά ο 60χρονος, προτού φιλήσει με πάθος την αγαπημένη του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης