Μπαράκ Ομπάμα: O «νυκτόβιος» πρόεδρος παίζει online games για να χαλαρώσει

Μπαράκ Ομπάμα: O «νυκτόβιος» πρόεδρος παίζει online games για να χαλαρώσει

Ο 54χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ εργάζεται ως αργά το βράδυ και διαβάζει κάθε φορά 10 από τις επιστολές που στέλνουν στο Λευκό Οίκο αμερικανοί πολίτες

Μπαράκ Ομπάμα: O «νυκτόβιος» πρόεδρος παίζει online games για να χαλαρώσει
Ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να μετράει αντίστροφα τις μέρες που του απομένουν στον λευκό οίκο, καθώς τον ερχόμενο Νοέμβριο θα παραδώσει τη θέση του, ωστόσο ο Αμερικανός Πρόεδρος φαίνεται πως συνεχίζει να τηρεί πιστά το πρόγραμμα του, το οποίο τον βρίσκει να ...ξενυχτά στο οβάλ γραφείο.

Όπως υποστηρίζει αμερικανική εφημερίδα, ο Ομπάμα είναι «τύπος της νύχτας», καθώς συνηθίζει να κάθεται στο οβάλ γραφείο ως αργά τη νύχτα. Όπως σχολίασε ο υπεύθυνος του προσωπικού του, Rahm Emanuel στους New York Times: «Ο καθένας βρίσκει τον χρόνο του, ώστε να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις του. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μέσα στη μέρα, με μισή ώρα διάλειμμα
».

Η αμερικανική εφημερίδα, αναλύοντας τη ρουτίνα του Ομπάμα έξι μήνες, πριν αποχωρίσει από το αξίωμα της προεδρίας των ΗΠΑ, αποκαλύπτει πως ο 54χρονος πολιτικός βρίσκει τον χρόνο για δείπνο με την οικογένειά του κάθε βράδυ και στη συνέχεια διαβάζει 10 γράμματα, τα οποία στέλνουν απλοί Αμερικανοί πολίτες. Αργότερα μελετά κάθε ενημερωτικό έγγραφο που λαμβάνει από το προσωπικό του, πριν καταλήξει να ...παίζει online παιχνίδια, ώστε να χαλαρώσει.
Κλείσιμο

Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποδεικνύει έμπρακτα πως είναι υπέρμαχος της υγιεινής ζωής, καθώς φαίνεται πως στα ξενύχτια του δεν πίνει καφέ ή τσάι, αλλά τρώει μονάχα επτά αλατισμένα αμύγδαλα και πίνει νερό. Μάλιστα, ο πρώην προσωπικός σεφ του Ομπάμα αποκάλυψε πως: « Η Μισέλ κι εγώ αστειευόμασταν πάντα λέγοντας: “Όχι έξι. Όχι Οκτώ. Πάντα επτά αμύγδαλα”».

Ο Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται πως έχει πολύ διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό του Τζορτζ Μπους του νεότερου, ο οποίος έχει αποκαλύψει πως πήγαινε για ύπνο στις 10 το βράδυ, εξουθενωμένος από το απαιτητικό του πρόγραμμα. Ο Μπιλ Κλίντον από την άλλη, συνήθιζε να ξενυχτά, όπως ο Ομπάμα, τρώγοντας πίτσες με το προσωπικό του και μιλώντας στο τηλέφωνο με πολιτικούς ηγέτες από όλο τον πλανήτη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης