Τα κορίτσια του Τραμπ προσπαθούν να... «σπάσουν» το Διαδίκτυο

Τα κορίτσια του Τραμπ προσπαθούν να... «σπάσουν» το Διαδίκτυο

Το hashtag #TrumpGirlsBreakTheInternet είχε άλλη κατάληξη από εκείνη που θα επιθυμούσαν οι δημιουργοί του

Τα κορίτσια του Τραμπ προσπαθούν να... «σπάσουν» το Διαδίκτυο
Τα «καυτά» κορίτσια του Ντόναλντ Τραμπ προσπάθησαν να «σπάσουν» το Διαδίκτυο, αλλά δυστυχώς για τον μεγιστάνα υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, δεν τα κατάφεραν!

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν δημιουργήθηκε στο Twitter μια σελίδα με την ονομασία «Babes For Trump» (μωρά για τον Τραμπ) στην οποία γυναίκες που υποστηρίζουν τον Τραμπ «ανέβαζαν» φωτογραφίες τους -συνήθως σέξι και ημίγυμνες.

Ωστόσο, το hashtag #TrumpGirlsBreakTheInternet -δηλαδή τα κορίτσια του Τραμπ «σπάνε» το Ίντερνετ- που υποστηρικτές του Τραμπ έφτιαξαν προκειμένου να στηρίξουν τον μεγιστάνα, είχε άλλη κατάληξη από εκείνη που θα επιθυμούσαν οι δημιουργοί του.

Κλείσιμο
Το βράδυ του Σαββάτου το συγκεκριμένο hashtag «κέντρισε» το ενδιαφέρον χρηστών του Twitter που δεν στηρίζουν τον Τραμπ και οι οποίοι άρχισαν να το χρησιμοποιούν, «ανεβάζοντας», στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης εικόνες που καμία σχέση δεν έχουν με την καμπάνια του υποψηφίου!

Ουσιαστικά, «τρόλαραν» το #TrumpGirlsBreakTheInternet το οποίο με αυτόν τον τρόπο, έφτασε το πρωί της Κυριακής να είναι πρώτο trend στο Twitter!

Απίστευτο «τρολάρισμα» στο Twitter


«Εγώ όταν είδα το hashtag #TrumpGirlsBreakTheInternet», έγραψε ένας χρήστης


Ο λόγος που ξεκίνησε η συγκεκριμένη καμπάνια με τα «κορίτσια του Τραμπ» στο Twitter φαίνεται ότι οφείλεται στις δημοσκοπήσεις που είδαν τον τελευταίο καιρό το «φως» της δημοσιότητας και οι οποίες έδειξαν ότι οι γυναίκες προτιμούν την Χίλαρι Κλίντον έναντι του ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με έρευνα του You Gov poll που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Ιουνίου, η Κλιντον έχει διψήφιο προβάδισμα έναντι του Τραμπ όσον αφορά στις γυναίκες ψηφοφόρους. Επίσης, έρευνες που έγιναν τον περασμένο Μάρτιο έδειξαν ότι σε ποσοστό 70%, οι Αμερικανίδες είχαν αρνητική άποψη για εκείνον.


Πάντως, αξίζει να δούμε μερικά από τα «καυτά» κορίτσια του Τραμπ











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης