Σλοβάκα καλλονή δολοφόνησε τον πάμπλουτο Βρετανό πρώην φίλο της από «παρανοϊκή ζήλια»

Σλοβάκα καλλονή δολοφόνησε τον πάμπλουτο Βρετανό πρώην φίλο της από «παρανοϊκή ζήλια»

Το εντυπωσιακό μοντέλο ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, ωστόσο τα επιχειρήματά της δεν έπεισαν τους ενόρκους που την ανακήρυξαν ένοχη

Σλοβάκα καλλονή δολοφόνησε τον πάμπλουτο Βρετανό πρώην φίλο της από «παρανοϊκή ζήλια»
Αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 22 ετών βρίσκεται μία καλλονή από τη Σλοβακία, η οποία βρέθηκε ένοχη από ένα δικαστήριο στη Μάλαγα της Ισπανίας για τη δολοφονία του εκατομμυριούχου πρώην της το 2014.

Η Mayka Kukucova, όπως ονομάζεται το εντυπωσιακό μοντέλο, πυροβόλησε τον πρώην εραστή της Andy Bush, έναν Βρετανό κοσμηματοπώλη με αμύθητη περιουσία, στην Κόστα ντελ Σολ, πριν από δύο χρόνια. 

Η 26χρονη καλλονή γνώρισε τον Βρετανό μεγιστάνα πριν από 4 χρόνια

Κλείσιμο



Παρόλο που η κατάξανθη Σλοβάκα ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, το δικαστήριο έκρινε σήμερα ότι το κίνητρό της ήταν αποκλειστικά και μόνο η «παρανοϊκή ζήλια» που την είχε πλημμυρίσει, επειδή ο πρώην αγαπημένος της, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, είχε συνάψει νέο δεσμό με μία 20χρονη Ρωσίδα φοιτήτρια, την Maria Korotaeva.



Η Kukucova είχε προσπαθήσει να πείσει το δικαστήριο ότι πυροβόλησε τον (κατά πολύ μεγαλύτερο) πρώην εραστή της όταν αυτός της επιτέθηκε ενώ βρισκόταν σπίτι του για να πάρει ορισμένα πράγματα που είχε αφήσει εκεί. Ειδικότερα, η 26χρονη είχε αναφέρει ότι ο Βρετανός μεγιστάνας είχε βίαιο χαρακτήρα και απειλούσε την ίδια αλλά και την οικογένειά της. Ωστόσο, τα επιχειρήματά της δεν έγιναν πιστευτά από τους ενόρκους, οι οποίοι την καταδίκασαν μετά από μία μόλις μέρα από την έναρξη της δίκης.



«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόφαση του δικαστηρίου» δήλωσαν οι συγγενείς του Andy Bush που ήταν  από την πρώτη στιγμή πεπεισμένοι για την ενοχή της νεαρής. Όπως μάλιστα δήλωσαν, αισθάνονται δικαιωμένοι, αφού πιστεύουν ότι ο δικαστής θα επιβάλει στην 26χρονη τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή των 22 ετών.

Η Ρωσίδα φοιτήτρια που είχε συνάψει σχέση με τον Bush μετά τον χωρισμό του με την 26χρονη



Η Σλοβάκα καλλονή δημιούργησε δεσμό με τον Βρετανό εκατομμυριούχο πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, όταν είχε πάει να ζητήσει δουλειά σε ένα από τα κοσμηματοπωλεία του. Ο 45χρονος «Βασιλιάς του Χρυσού», όπως τον αποκαλούσαν ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα το μοντέλο και έμεινε μαζί της τα επόμενα δύο χρόνια, προτου τελικά τη χωρίσει, αντικαθιστώνταας τη με μία νεότερη Ρωσίδα.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης