Με «στρατό» 23 ατόμων γέννησε τα δύο παιδιά της η Κέιτ Μίντλετον

Με «στρατό» 23 ατόμων γέννησε τα δύο παιδιά της η Κέιτ Μίντλετον

Το άγνωστο παρασκήνιο της γέννησης των δύο παιδιών της Δούκισσας του Κέιμπριτζ αποκάλυψε ο μαιευτήρας της

Με «στρατό» 23 ατόμων γέννησε τα δύο παιδιά της η Κέιτ Μίντλετον
Η σύζυγος του μελλοντικού βασιλιά της Αγγλίας και εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Ουίλιαμ, θα έπρεπε να φέρει στον κόσμο με ασφάλεια υγιή παιδιά. Ο σκοπός επετεύχθη, αφού ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έγιναν δύο φορές γονείς καθώς το 2013 ήρθε στον κόσμο ο χαριτωμένος πρίγκιπας Γεώργιος ενώ το 2015 γεννήθηκε η γλυκιά πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Όμως, το παρασκήνιο των τοκετών της 34χρονης Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο St. Mary's στο Paddington του Λονδίνου, ήρθε στην δημοσιότητα την Τρίτη σε garden - party που οργάνωσε η βασίλισσα Ελισάβετ στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και στο οποίο παρέστη σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.



Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε καλέσει τον καθηγητή μαιευτικής δόκτορα Tiong Ghee Teoh και την αναισθησιολόγο Johanna Bray, που ήταν παρόντες τόσο στην γέννηση του πρίγκιπα Γεώργιου, όσο και στην γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ. Ο δόκτωρ Teoh αποκάλυψε για πρώτη φορά στον βρετανικό Τύπο ότι για να εξασφαλιστεί ότι η Κέιτ θα γεννούσε χωρίς κανένα πρόβλημα είχε συγκροτηθεί με απόλυτη μυστικότητα μια ομάδα αποτελούμενη από 23 άτομα, γιατρούς, μαίες, νοσοκόμες, γιατρούς υπεύθυνους σε μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών καθώς και από τέσσερα διευθυντικά στελέχη του νοσοκομείου.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τον Teoh, η συγκεκριμένη ιατρική ομάδα συνεδρίαζε μία φορά τον μήνα, επί τρεις μήνες, πριν κάθε τοκετό και είχε καταστρώσει «στρατηγική» για την αντιμετώπιση κάθε πιθανού προβλήματος και στους δύο τοκετούς της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Ο μαιευτήρας δήλωσε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που την φρόντισε και ανέφερε: «Ήταν μια γυναίκα σε καλή φόρμα, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτό που θέλαμε ήταν να φέρουμε στον κόσμο ένα υγιές ευτυχισμένο μωρό και να το παραδώσουμε σε μια υγιή και ευτυχισμένη μητέρα και αυτό είναι που συνέβη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης