Βίντεο: Ρώσος kickboxer χτυπά ιερόδουλες σε οίκο ανοχής

Βίντεο: Ρώσος kickboxer χτυπά ιερόδουλες σε οίκο ανοχής

Ο «Κόκκινος Ταρζάν» της Αγίας Πετρούπολης έχει βάλει στόχο τους οίκους ανοχής στην γενέτειρά του - Δείτε τον να χτυπά ιερόδουλες από την Αφρική

Βίντεο: Ρώσος kickboxer χτυπά ιερόδουλες σε οίκο ανοχής
Πριν πέντε ημέρες η αστυνομία έκανε έφοδο σε παράνομο οίκο ανοχής, στην Αγία Πετρούπολη, με αποτέλεσμα γυμνές ιερόδουλες μαζί με τους πελάτες τους να βγουν τρέχοντας στον δρόμο. Ένας περαστικός κατέγραψε με το κινητό του το ασυνήθιστο περιστατικό και το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Την αστυνομία ειδοποίησε, όπως έγινε γνωστό, ο Ρώσος  πρώην kickboxer Viacheslav Datsik 36 ετών, ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του «Κόκκινο Ταρζάν» και έχει εξαπολύσει το τελευταίο διάστημα πόλεμο κατά της πορνείας και των οίκων ανοχής στην γενέτειρά του την Αγία Πετρούπολη.


Κλείσιμο

Τώρα, ο 36χρονος Ρώσος «ξαναχτυπά», αλλά χωρίς την επέμβαση της αστυνομίας, αφού σε πρόσφατο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο εμφανίζεται ο ίδιος μαζί με άλλους άντρες, κάποιοι εκ των οποίων φορούν κουκούλες και σκούρα γυαλιά, να κάνουν έφοδο σε οίκο ανοχής.

Στο επίμαχο βίντεο ο «Κόκκινος Ταρζάν» εικονίζεται να χτυπά μια ιερόδουλη από την Αφρική ενώ σε άλλο στιγμιότυπο του βίντεο εξαναγκάζει την ιερόδουλη να δείξει στον φακό το πρόσωπό της και της φωνάζει: «Μολύνετε τους Ρώσους πολίτες με Aids».



Ένας χρήστης στο διαδίκτυο αναφέρει ότι ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο, αν ο 36χρονος είναι ψυχοπαθής, ενώ άλλος χρήστης χαρακτηρίζει «ταπεινωτική» πράξη για τις ιερόδουλες την ενέργεια του «Κόκκινου Ταρζάν». Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό χωρίς ακόμα να έχει γίνει κάποια σύλληψη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης