H βασίλισσα Ελισάβετ έγινε 90 ετών και φωτογραφήθηκε με τα δισέγγονά της!

H βασίλισσα Ελισάβετ έγινε 90 ετών και φωτογραφήθηκε με τα δισέγγονά της!

Πόζαρε για τον φακό της διάσημης φωτογράφου  Άνι Λίμποβιτς στο κάστρο του Ουίνδσορ, έχοντας δίπλα της -μεταξύ άλλων- τον πρίγκιπα Γεώργιο

H βασίλισσα Ελισάβετ έγινε 90 ετών και φωτογραφήθηκε με τα δισέγγονά της!
Η βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται σήμερα 90 ετών και το παλάτι γιορτάζει, δίνοντας στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες μια σειρά από φωτογραφίες της, με τη τελευταία να απεικονίζει την Ελισάβετ ανάμεσα στα δισέγγονά της.

Η βασίλισσα της Βρετανίας πόζαρε για τον φακό της διάσημης Αμερικανίδας φωτογράφου  Άνι Λίμποβιτς στο κάστρο του Ουίνδσορ, έχοντας δίπλα της -μεταξύ άλλων- τον πρίγκιπα Γεώργιο.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τον περασμένο μήνα, ωστόσο, δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων της Ελισάβετ.

Σε αυτή, η βασίλισσα απεικονίζεται για πρώτη φορά μαζί με το μικρότερο μέλος της οικογένειας, την μόλις 11 μηνών πριγκίπισσα Σάρλοτ. Όσον αφορά στο τι έγινε στα παρασκήνια της φωτογράφισης, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, ήταν ένα «χαρούμενο, χαοτικό και ζεστό απόγευμα» και οι γονείς όλων των παιδιών βρίσκονταν στην αίθουσα, μέσα στην οποία τραβήχτηκε η μοναδική αυτή εικόνα.
Κλείσιμο

«Η βασίλισσα ήθελε να έχει ένα πορτρέτο με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας», είπε πηγή της βασιλικής οικογένειας.

Ποια είναι, όμως, τα παιδάκια που ποζάρουν δίπλα στην βασίλισσα στην παρακάτω φωτογραφία;

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Τζέιμς Βίσκάουντ Σίβερν, ο οκτάχρονος γιος του κόμη και της κόμισσας του Ουέσεξ, δέκατος στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου. Στη δεύτερη βλέπουμε τη μεγαλύτερη αδερφή του Τζέιμς. Στην τρίτη βρίσκεται η Μία Τίνταλ, κόρη της Ζάρα Φίλιπς. Στην τέταρτη η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία κάθεται στην αγκαλιά της Ελισάβετ και είναι τέταρτη στη σειρά για την διαδοχή του θρόνου. Στην πέμπτη συναντάμε την Σαβάνα Φίλιπς, 14η στη σειρά για τη διαδοχή, στην έκτη τον πρίγκιπα Γεώργιο και στην έβδομη η Ίσλα Φίλιπς, η τρίχρονη αδερφή της μικρής Σαβάνα.


Δείτε τις φωτογραφίες






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης