Βρετανία: Νοσοκόμα πούλησε... στήθος και... συντροφιά σε 92χρονο για 65.000 ευρώ

Βρετανία: Νοσοκόμα πούλησε... στήθος και... συντροφιά σε 92χρονο για 65.000 ευρώ

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε δώσει στην 55χρονη τις πιστωτικές του κάρτες, από τις οποίες απέσπασε μεγάλα ποσά, πληρώνοντας λογαριασμούς και αγοράζοντας δώρα

Βρετανία: Νοσοκόμα πούλησε... στήθος και... συντροφιά σε 92χρονο για 65.000 ευρώ
Το... πάθος χρόνια δεν κοιτά. Μία 55χρονη νοσοκόμα εκμεταλλεύθηκε το πάθος ενός 92χρονου άνδρα στην Αγγλία, τον οποίο φρόντιζε στον οίκο ευγηρίας που διέμενε. Όπως αποκαλύφθηκε, απέσπασε από τον υπερήλικα πάνω από 65.000 ευρώ, προκειμένου να λέει πως είναι η κοπέλα του και να του δείχνει το στήθος της, ενώ εκείνος υπερηφανευόταν γι' αυτό στους... φίλους του!

Πρόκειται για μια ιστορία που συμβαίνει κατά κόρον και στη χώρα μας. Πολλοί ηλικιωμένοι, είτε γιατί θέλουν να ικανοποιήσουν τα πάθη τους πριν εγκαταλείψουν το μάταιο τούτο κόσμο, είτε γιατί αισθάνονται μοναξιά, είτε γιατί... έχουν αρχίσει να χάνουν το μυαλό τους, ενδίδουν στις «παγίδες» που τους στήνουν καλά οργανωμένα κυκλώματα, χαρίζοντας ολόκληρες περιουσίες σε γυναίκες που υποτίθεται ότι είναι δίπλα τους για να τους φροντίζουν.

Ο 92χρονος ζήτησε από την 55χρονη γυναίκα να συστήνεται ως... κοπέλα του και να τον αφήνει να... θαυμάζει το στήθος της, ενώ ο ίδιος το... επιδείκνυε και στους φίλους του, λέγοντας πως... του ανήκει! Η γυναίκα ήταν παντρεμένη και δέχθηκε να συμμετάσχει σε αυτό το ιδιότυπο παιχνίδι, ενώ η ίδια, όπως αποδείχθηκε, τον είχε προσεγγίσει με αυτόν τον σκοπό. Η 55χρονη νοσοκόμα χρησιμοποιούσε την πιστωτική κάρτα του 92χρονου προκειμένου να «τραβάει» μετρητά, να πληρώνει τους λογαριασμούς της και να αγοράζει δώρα στην ίδια, αλλά και στα παιδιά της.

Όταν οι ύποπτες κινήσεις της έγιναν αντιληπτές, ο διευθυντής του κέντρου την κάλεσε στο γραφείο του και της έθεσε ευθέως το ζήτημα. Εκείνη αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τον 92χρονο. Ο γιος του ηλικιωμένου, ωστόσο, ανακάλυψε και παρουσίασε στοιχεία, για τη χρήση τουλάχιστον τριών πιστωτικών καρτών του πατέρα του από την 55χρονη νοσοκόμα.

Από την έρευνα της αστυνομίας, αποδείχθηκε ότι η γυναίκα είχε αποσπάσει ποσά τουλάχιστον 65.000 ευρώ από τον γηραιό άνδρα και βέβαια δεν είχε επιστρέψει ούτε... λίρα.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης