Ντόναλντ Τραμπ: Πιο ήρεμος και με λιγότερο προκλητική την σύζυγο συνεχίζει τη μάχη

Ντόναλντ Τραμπ: Πιο ήρεμος και με λιγότερο προκλητική την σύζυγο συνεχίζει τη μάχη

Συνοδευόμενος από την σεμνά ντυμένη σύζυγό του Μέλανι και με σαφώς χαμηλότερους τόνους από προηγούμενες εμφανίσεις του, ο Τραμπ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος από το ντιμπέιτ των Ρεπουμπλικάνων στο Νιού Χάμσαϊρ

Ντόναλντ Τραμπ: Πιο ήρεμος και με λιγότερο προκλητική την σύζυγο συνεχίζει τη μάχη
Οικογενειακώς πήγε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, Ντόναλντ Τραμπ , στο ντιμπέιτ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών που πραγματοποιήθηκε στο Νιου Χάμσαιρ με την τρίτη του σύζυγό του, Μέλανι , να το παίζει «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ με ανάλογο ντύσιμο.  

Ντυμένη στα μαύρα κι έχοντας επιμελώς κρύψει τις καμπύλες της - δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις- η καλλονή σύζυγος του Αμερικανού Μίδα έκλεψε την παράσταση κι έφερε γούρι στον Τραμπ. 

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσκόπηση της Google,  ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είναι ο μεγάλος νικητής της τηλεμαχίας .  

Το 28,4 %  των τηλεθεατών επέλεξαν τον Τραμπ, το 20,3% τον γερουσιαστή της Φλόριντα , Μάρκο Ρούμπιο και το 16,2% τον γερουσιαστή του Τέξας, Τεντ Κρουζ . 

Σύμφωνα με τα αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε την καλύτερη εμφάνιση από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους κερδίζοντας τις εντυπώσεις καθώς ήταν συγκεντρωμένος και ήρεμος, κάτι πολύ περίεργο για τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο.  
Κλείσιμο
 
 Εκτός από την Μέλανι , ο γιος του Τραμπ, Έρικ με την σύζυγό του, Λάρα βρέθηκαν στο πλευρό του υποψήφιου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών.

Η μόνη ηχηρή απουσία ήταν αυτή της αγαπημένης του κόρης, Ιβάνκα, η οποία προτίμησε να παρακολουθήσει από το σπίτι την τηλεμαχία.  Η Ιβάνκα,  που περιμένει το τρίτο της παιδί, είναι η ήρεμη δύναμη πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ. Η σύμβουλός του που τον επηρεάζει περισσότερο. 

Η πανύψηλη και καλλίγραμμη Ιβάνκα, εκτός από επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα, είναι ο φύλακας άγγελός του προσπαθώντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πατέρα της. Χειρίζεται με επικοινωνιακή μαεστρία τα ΜΜΕ αφού προτιμά να μην κάνει κόντρες και να γίνεται αρεστή όπου κι αν εμφανίζεται . Πιθανότατα λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης προτίμησε να παρακολουθήσει από το σπίτι της την τηλεμαχία.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης